Траса Київ-Житомир буде незабутньою, з парком в 10 мільйонів рослин

Мільйонами різнокольорових тюльпанів можна буде милуватися до 10 травня. Лавандова долина і плантація з гортензіями буде ще однією окрасою парку.

Житомирська траса біля села Копилів в Макарівському районі – буде прикрашена за допомогою унікального парку “Добропарк”. Алея тюльпанів протяжністю 8 кілометрів буде родзинкою парку.

Для того, щоб втілити в життя таку барвисту красу – треба було півтора року. Значний час було відведено по благоустрою рельєфу і струмків. Площа дендропарку дорівнює як 400 футбольних поля. Вона прикрашена 44 тисячами різних дерев і кущів. Влаштований автоматичний полив рослин і газону.

Мільйонами різнокольорових тюльпанів можна буде милуватися до 10 травня.

Також лавандова долина і плантація з гортензіями буде ще однією окрасою парку. Доповнить все це “долина Любові” з романтичними арт-інсталяціями та квітковими композиціями у вигляді величезних сердець.

У перспективі на всій цій території будуть проводитися фестивалі де будуть місця для сто тисяч відвідувачів.

Територію парку облаштують 16 озерами. Частина з них буде призначений для купання. Одне озеро з лататтям буде виглядати як на картині знаменитого художника “озеро Моне”. Всім хто хоче покататися на велосипеді – буде надана така можливість. Велосипедні доріжки будуть пронизувати всю території парку.

Величезні розмальовані писанки, які раніше були виставлені на Софіївській площі перенесуть в цей парк.

Київські студенти і школярі можуть вивчати біологію в цьому парку. Для них планується зробити тут резиденцію. Вони на практиці будуть підтверджувати свої знання.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.