Петро Лістерман зробив сенсаційну заяву: «Всіх своїх дружин я продавав олігархам»

Відомий російський звідник Петро Лістерман став героєм нового випуску YouTube-шоу «Ходять чутки». Подробиці в матеріалі.

В ексклюзивному інтерв’ю Раміні Есхакзай розповів про те, за скільки він продав свою дружину, скільки заробляє на олігархів і як він рекомендує знайомитися дівчатам. Так сам Лістерман пообіцяв видати заміж відому співачку і екс-учасницю групи «Віа Гра» Мішу Романову.

«Продавець кудлатого золота» відомий тим, що влаштовує особисте життя багатим і знаменитим, сам так і не зміг побудувати своє особисте життя. На питання Раміни, чому він одружився і розлучався п’ять разів, сам Лістерман відповів так:

“Всіх своїх дружин я потім продавав олігархам. Тому вони, може, і заперечують зв’язок зі мною, соромляться. У нас з усіма спочатку любов, через 5 років розлучення, потім знову любов, розлучився, продав її олігархові. І так нескінченно” .

Ведуча запитала про нинішній стан речей, коли дівчата перестали себе цінувати і займаються ескортом без посередників:

“З’явився інстаграм, – коментує Лістерман, – там тисячі дівчат і вони самі собі менеджери. Вона виставила 10 фото з гарним тілом, їй мужики пишуть безпосередньо і вона їм дає безкоштовно, в надії, що вони потім їй допоможуть. А в підсумку їй ніхто не допомагає, дають маленьку стипендію і до побачення”.

Поради від Петра Лістермана:

“Я дівчатам раджу: якщо тобі дуже подобається чоловік, сама роби йому пропозицію. Через місяць-два-три, якщо любов пішла, вони разом кожен день, не можуть один без одного, то йди і говори йому« давай одружимося»” .

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Телеведучий Тимур Мірошниченко розповів про містичні сновидіннях

Нагадаємо, молода наречена Віктора Павлика розповіла , чому його діти не хочуть приходити до них на весілля.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.