Скандальні перевертні чи справжні українці: Макс Барських, Лобода, Сніжана Єгорова та інші про війну в Україні

Повномасштабна війна показала справжнє обличчя людей, які знаходяться поряд з нами, а особливо тих, кого ми називали знаменитостями. Яку позицію обрали Макс Барських, Світлана Лобода, Сніжана Єгорова та інші.

Макс Барських

Макс Барських свою популярність і капітал заробив саме у росії. Навіть після 2014 року він давав концерти у ворожій країні та користувався любов’ю російських глядачів. Дата 24 лютого 2022 року змінила життя співака кардинально. Він не зміг мовчати і тим більше стати на бік ворогів, щоб далі залишатися бажаним у росії. З перших днів війни співак назвав росію “дірявою державою”, чим викликав бурю агресії від путініста Тіматі. Він скасував усі заплановані концерти в росії, не віддавши назад гроші за квитки, викликавши хвилю обурення від росіян. Ці гроші співак направив на ЗСУ. Але й цього здалося мало Максу Барських. Він заборонив використовувати свою музику на території росії, а сам записався до лав ЗСУ. Як складеться його подальша співоча доля, Макс Барських не знає, але він впевнений, що зробив усе правильно.

Макс Барських втратив російських фанатів
Макс Барських втратив російських фанатів

Світлана Лобода

Скандальна персона, яка на початку війни висловила неоднозначну позицію у війні. Глядачі пам’ятають її відео, в якому співачка із заплаканими очима запевняла, що “ми лише маленькі люди” і від нас нічого не залежить. У ролику Лобода уникала слово “війна” і не назвала росію агресором. Тоді телеведуча Катерина Соляр різко розкритикувала Світлану Лободу, назвавши її “співачкою ротом” та “маленькою людою”.

Це ти маленька люда, а ми – великий народ!

– гаряче випалила ведуча. Через місяць повномасштабної війни Лобода вперше сказала в Інстаграм, що росія напала на Україну. Зараз позиція Світлани Лободи кардинально змінилася: вона бере активну участь у благодійності, в її соцмережах транслюється проукраїнська позиція, а нещодавно вона навіть відвідувала рідний Ірпінь.

Світлана Лобода неоднозначно вісказувалась про війну в Україні
Світлана Лобода неоднозначно висловлювалася про війну в Україні

Сніжана Єгорова

Колишня телеведуча та дружина Антіна Мухарського, багатодітна мати Сніжана Єгорова стала одіозною особистістю. Колись її підтримували українці та навіть жаліли під час розлучення з Мухарським. Але після відкритої підтримки путінського режиму телеведуча стала персоною нон-грата в українському шоу-бізнесі. Єгорова відкрито підтримувала терористів лнр і днр, путіна називала “героєм нашого часу”. Поки на початку війни Єгорова не сконфузилася при продовженні посвідки на проживання в Туреччині. У консульстві України їй поставили питання про підтримку путінського режиму. Сніжана почала заперечувати, тоді консул показав її сепаратистські пости в соцмережах як доказ брехні. На двадцятий день війни Єгорова записала відео, в якому перепрошує українців за свою “сліпість”. Вона стає навколішки і вибачається:

Я сподіваюся, росіяни скоро вистріляють усі свої запаси і настане тиша.

Слід сказати, такі слова розлютили українців ще більше.

Сніжана Єгорова опинилася в центрі скандалу через проросійську позицію
Сніжана Єгорова опинилася в центрі скандалу через проросійську позицію

Софія Ротару

Не менше питаннь викликає позиція українсько-молдавської співачки Софії Ротару. Майже півроку народна артистка мовчала про війну. Її шанувальники кажуть, що співачка не хотіла втрачати свою багатонаціональну аудиторію. Співачка піддавалася критиці фанатами, іншими артистами, а нещодавно Наталія Мосейчук висловилася, що така “глиба” в українській культурі, як Ротару, маючи багатомільйонну аудиторію, не має права залишатися осторонь війни. На свій 75 день народження народна артистка вийшла на зв’язок із публікою: написала лонгрід в Інстаграм, де запевнила всіх у повній підтримці України та попросила приєднатися до її благодійної ініціативи.

Софія Ротару півроку мовчала про війну
Софія Ротару півроку мовчала про війну

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.