Дощі, холодно та вітряно: у яких регіонах України буде погіршення погоди

Осінь в Україні цього року дуже холодна та дощова. Деяким регіонам України цього року можна забути про бабине літо. Подробиці читайте далі у матеріалі.

Цьогорічна осінь як ніколи пунктуальна. Різке похолодання прийшло вже першого вересня. Синоптики прогнозують холодну та дощову погоду до кінця вересня.

Захід України

На заході України, зокрема у Львові, дощитиме вже на найближчих вихідних, повідомляє Gismeteo . Температура повітря триматиметься в межах 14-18 градусів зі знаком + удень та 7-12 градусів уночі. Друга половина вересня буде дощовою. Опади прогнозуються практично щодня.

Погода у Львові на місяць
Погода у Львові на місяць

В іншому місті Західної України, а саме в Ужгороді, у найближчі вихідні прогнозують грози та невеликий дощ. У другій половині вересня дощі не прогнозують. Температура повітря вдень триматиметься в межах 17-20 градусів вдень та 6-11 градусів вночі.

Погода в Ужгороді на місяць
Погода в Ужгороді на місяць

Північ України

На півночі України, зокрема, у Києві, попереджають про сильні опади на найближчі вихідні (10-11 вересня). З 12 вересня до кінця місяця погода буде хмарною, можливі дощі. Температура повітря до кінця місяця триматиметься в межах 13-18 градусів вдень та 7-12 градусів вночі.

Погода у Києві на місяць
Погода у Києві на місяць

В іншому місті північної України, а саме у Чернігові, затяжні дощі прогнозують до кінця місяця. Погода буде похмурою та холодною. Температура повітря вдень триматиметься в межах 11-16 градусів, а вночі шкала градусника опускатиметься до 5-9 градусів зі знаком +.

Погода в Чернігові на місяць

Схід України

На сході України, зокрема у Харкові, сильні дощі прогнозують на 12-13 вересня. До кінця місяця температура повітря триматиметься в межах 17-20 градусів вдень та 10-13 градусів вночі.

Погода в Харкові на місяць
Погода в Харкові на місяць

Південь України

На півдні України буде тепліше, ніж в інших областях, але дощі південні міста не оминуть. На півдні України, зокрема в Одесі, прогнозуються грози та невеликі дощі на весь найближчий тиждень. Температура повітря до кінця місяця триматиметься в межах 18-22 градусів вдень та 15-18 градусів вночі.

Погода в Одесі на місяць
Погода в Одесі на місяць

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.