У Закарпатській області відкрився заповідник з долиною нарцисів

Це незабутнє видовище, враховуючи ландшафт на якому розташована Долина нарцисів. Люди на цій екскурсії насолодяться незабутнім ароматом цих прекрасних квітів.

Всі бажаючі на цьому тижні зможуть помилуватися цвітінням нарцисів в Карпатському біосферному заповіднику

Це незабутнє видовище, враховуючи ландшафт на якому розташована долина. Додатково, люди на цій екскурсії насолодяться незабутнім ароматом цих прекрасних квітів. Це як рецепт гарного настрою – пройдіть екскурсію і переконайтеся в цьому.

 ""

Цвітіння нарцисів почалося в кінці квітня і до середині травня масово розпустилися майже всі квіти. Для того, щоб побачити цю краси необхідно побувати на екскурсії в заповіднику.

 ""

Адміністрація заповідника забезпечує, для всіх бажаючих відвідати Долину нарцисів, антисептиками і акцентує увагу відвідувачів, щоб вони дотримувалися дистанції і 1, 5 метра і були в масках. На період карантину групи людей не повинні бути більше трьох осіб.

 ""

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.