(Відео) Акція протесту біля Верховної Ради – “Авакова у відставку “. Перевернутий “бобик ” і фаєри

Протестувальники вважають, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не справляється зі своєю посадою.

Учасники акції, яка зараз проходить в Києві під стінами Верховної Ради під гаслом “Авакова у відставку” перевернули поліцейську машину і запалили фаєри.

Акції з такими ж вимогами пройшли в багатьох містах України.

Відео: люди, які протестують перевернули “бобик” і застосували вогнегасник

Протестувальники вважають, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не справляється зі своєю посадою. Поліцією не розкриті багато резонансних справ. Люди обурені зокрема подіями в Кагарлику і в Броварах, а також численними зловживаннями поліцією і їх неадекватними діями.

 ""

Сьогодні Арсен Аваков звітує у Верховній Раді і до нього депутати задають питання. Зокрема про зґвалтування в поліції Кагарлика.

У частотності народний депутат Інна Совсун попросила Арсена Авакова Вибачте перед батьками убитого хлопчика Кирила Тльявова і згвалтованої жінкою з Кагарлика. Міністр внутрішніх де з трибуни Верховної Ради відмовився вибачатися перед жертвами поліцейського свавілля.

Відео доповіді і питань до Авакову

Суспільство обурюється діями поліції.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.