(Фото) Зайцева, яка винна в ДТП в Харкові, приймає сонячні ванни в виправному центрі

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева, загоряє на сонці в окремому дворику.

Начальницею ІТЦ Інна Мицюк підтверджено, що фотографії, на яких видно Алена Зайцева, загорающая у дворику – вірні.

 ""

В ІЦ No 79 відбуває свій висновок винуватиця транспортної пригоди в Харкові Алена Зайцева. Коли вона засмагала з подругою на території дворика, її сфотографували і далі були фото опубліковані в Фейсбуці користувачок соціальних мереж Олександрою Закордонної.

 ""

Під фотографіями вона прокоментувала, що так відбувають своє покарання Алена Зайцева і ще одна мажорка Валя. Н Адруг фото показані жінки, які в цей час працюють. Це різниця, як відбувають покарання ті які мають гроші і ті у яких їх немає.

 ""

Начальниця ІЦ No79 Інна Мицюк прокоментувала ці фотографії таким чином. Вона сказала, що сфотографували інші засуджені, але ніякі поблажки Олені Зайцевої не робиться. Щоб було ясно: лена знаходиться в секторі, де відбувають покарання жінки, які засуджені за злочини з необережності і засуджені до позбавлення волі. Вони повністю ізольовані від інших засуджених [до обмеження волі].

Їм заборонено пересування по території і вони весь час знаходяться в своїй камері або на невеликому тюремному дворику. Мобілки їм заборонені.

Інші ув’язнені мають право пересування по території і мати телефон. Вони іноді можуть виїжджати в місто за покупками.

Начальниця сказала, що згідно із законом засуджені до обмеження волі зобов’язані працювати, тому що вони тим самим забезпечують своє утримання в установі. А які відбувають покарання у вигляді позбавлення волі цього робити не зобов’язані.

Однак за її словами Алена Зайцева прийняла рішення працювати як і інші ув’язнені.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.