«Всім написав пока»: у Житомирській області 13-річний хлопчик наклав на себе руки. Взяв рушницю і втік

13-хлопчик взяв мисливську рушницю батька і втік з дому. Мертвого підлітка знайшли вранці в покинутій будівлі.

У Житомирській області в селі Майстрів 13-річний хлопчик взяв без дозволу батька мисливську рушницю, втік з дому і застрелився, – повідомляється e сюжеті ТСН.

Артем втік четвертого червня ввечері, тіло підлітка знайшли наступного ранку. У хлопчика була прострелена голова.

Бабуся померлого підлітка розповіла, що онук був слухняним і нікуди не ходив без дозволу.

Батьки шукали сина всю ніч і знайшли вранці мертвим у старому занедбаному будинку. Біля хлопчика лежала рушниця. До речі, рушницю батько зберігав у сейфі. Чоловік не думав, що син знає, де лежить ключ.

Перед суїцидом Артем відправив рідним і друзям прощальні повідомлення на телефон. «Всім написав пока, і друзям і мамі», – каже бабуся хлопчика.

З’ясувалося, що Артем був у групі в соцмережі, яка схиляла учасників накласти на себе руки. Але рідні не вірять у це. Батьки хлопчика стверджують, що син рідко проводив час у соціальних мережах.

«Від знайомих, друзів нам стало відомо, що хлопець перебував в одній з таких суїцидальних груп», – повідомила Інна Вовченко, прес-офіцер Новоград-Волинського райвідділу поліції ГУНП в Житомирській області.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.