Українську телеведучу Анастасію Лугову в поїзді на очах сина побили і намагалися згвалтувати – жінка в травматології

Вночі в купе поїзда жінку, що їхала з малолітнім сином, покалічив і намагався згвалтувати невідомий чоловік. Їй насилу вдалося врятуватися від нелюда.

Анастасія Лугова – відома телеведуча, зараз працює на каналі ZIK. Вночі з 31 липня на 1 серпня вона з маленьким сином їхала поїздом із Запоріжжя до Києва.

Анастасія Лугова
Анастасія Лугова

Посеред ночі Анастасію розбудили сильні удари по голові. В купе проник оголений чоловік і намагався згвалтувати сплячу жінку, тримаючи її за горло Вона прокинулася, стала кричати. Хлопчик теж сильно перелякався і закричав.

Все в вагоні спали, чоловік продовжував бити Анастасію і наказував замовкнути. Тоді перелякана жінка пішла на хитрість – вона сказала, що згодна на все, тільки в іншому місці, не перед сином.

Злочинець потягнув її в своє купе і заблокував двері, але жінці вдалося звідти вийти, щоб заспокоїти кричущого сина під приводом, що він всіх розбудить.

Анастасія стала стукати до провідниці, але та спала і не відразу відкрила двері. Жінка побігла в сусідній вагон, стала грюкати в двері, просячи допомоги, але ніхто не відкрив.

Анастасія Лугова після події
Анастасія Лугова після події

Прокинулася провідниця покликала начальника поїзда і інших провідників, вони і скрутили неадеквата. Той погрожував зірвати стоп-кран і всіх повбивати.

До першої станції, як каже чоловік постраждалої, Анастасії пропонували гроші, щоб не піднімати шум про те, що сталося, але вона відмовилася. Як виявилося, чоловік їхав зайцем, без квитка, його пустила в порожнє купе та сама провідниця.

Бандита здали поліції, а жінка тепер в лікарні. У неї удари, гематоми, перелом щелепи.

 

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.