Перша леді Олена Зеленська зробила важливу заяву і показала свого улюбленця

Дружина президента України Володимира Зеленського, виявляється, любить не тільки чоловіка і дітей, а й ще одного співмешканця. Хто ж це такий?

Олена Зеленська попереджає всіх, що в Мережі стали з’являтися фейкові акаунти від її імені. Зокрема, на платформі Телеграм і в Ютубі. Хтось використовує ім’я першої леді і пише повідомлення і коментарі нібито від неї.

Олена написала, що поки вони не несуть ніякої загрози, але сам факт дуже неприємний. Вона не хоче, щоб ці фейки когось образили або обдурили.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Перша леді кілька разів підкреслила, що у неї є тільки 2 її реальних офіційних акаунти – один в Інстаграм, а другий – в мережі Фейсбук.

А ще Олена виставила фото свого кота зі словами:

Це – мій кіт. І він, як и я, не радий, что в мережі з ‘являються фейкові акаунти 😠

Кот Олени та Володимира Зеленських
Кіт Олени та Володимира Зеленських

Висловухий красавчик-кіт справді не дуже радий – сидить з серйозним і стурбованим виглядом, за свою господиню явно переживає. Шкода, що вона не вказала, як його звуть.

 

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.