(ФОТО) Катастрофа в Чугуєві: 25 людей загинули, ще двоє встигли вистрибнути. Вся відома інформація

Стаття оновлюється і доповнюється на підставі інформації, наданої ДСНС України, Володимиром Зеленським та головою Харківської області. Останні новини про катастрофу Ан-26 під Харковом, відомі на 10:00 26 вересня - 25 людей загинули.

Як повідомляє офіс генпрокурора України, одного з курсантів не допустили до польоту, тому на борту було 27, а не 28 осіб.

Падіння літака в Харківській області
Падіння літака в Харківській області

Перед катастрофою двоє встигли вистрибнути з літака, і це врятувало їм життя. Зараз вони знаходяться в опіковому центрі. За попередньою інформацією, вони отримали опіки близько 90% поверхні тіла.

Причина катастрофи під Харковом, Чугуїв

Падіння літака в Харківській області
Падіння літака в Харківській області

Зараз слідство розглядає три версії, за якою навчальний військово-тренувальний літак АН-26 міг впасти. Основний залишається відмова лівого двигуна. Слідчі не виключають, що відключення двигуна могли зробити в навчальних цілях. За інформацією, наявною на цей момент, літак впав при третій спробі зайти на посадку.

Рятувальники вранці після аварії
Рятувальники вранці після аварії

В мережі почали поширювати фото курсантів, які загинули. Повідомляється, що це була 133-а група студентів Університету повітряних сил імені Кожедуба.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко також дав пояснення цієї ситуації: “Вчора (25 вересня, – ред) екіпаж літака АН-26 ЗСУ виконував штатний політ з навчання курсантів штурманському справі. Командир корабля мав наліт близько 800 годин. За планом літак повинен був зробити до 10 злетів і посадок по 15 хвилин кожна починаючи з 18:30 і до 23 годин відпрацьовуючи стандартну процедуру навчання. Після кожної посадки літак оглядався технічними фахівцями і злітав знову. Близько 20:38 корабля повідомив диспетчеру про неполадки з лівим двигуна. Однак був в цілому спокійний і готується садити літак на одному двигуні, що передбачено технічними регламентами. Видимість була ясною. Вітер мінімальний. Пілот, майор Богдан Кишеня сотні разів робив захід на посадку на рідній для нього аеродром. Через 8-9 хвилин командир корабля сказав диспетчеру, що готовий до посадки. Через хвилину-дві літак пропав з радарів, звалився на землю і загорівся “.

До ранку рятувальники продовжують розбирати згорілі частини літака і шукати так звані чорні ящики, які допоможуть відновити обставини трагедії більш точно.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.