Під Києвом була викрадена шестирічна дочка блогера і провідною Олени Лоран, з дівчинкою все гаразд

Шокуюча по подробицях історія трапилася в сім'ї відомої телеведучої Олени Лоран - у неї намагалися викрасти дочку з метою вимоги викупу. Поліція спрацювала професійно і провела блискучу спецоперацію.

Альони Лоран відома як ведуча телеканалів ТЕТ (передачі “Панянка-селянка” і “Богиня шопінгу”), працює на інтернет-телебаченні SEE (рубрики “Showtime” і “Зоряний Casual”). Крім того. вона себе вважає відьмою і надає магічні послуги.

Олена Лоран
Альони Лоран

Жінка також веде свій Інстаграм-блог Яжемать. У красуні і її чоловіка Артура троє дітей: дочка Габі 6-ти років, син Лев 3-х років і Адам, який народився 12 жовтня.

Діти Олени Лоран
Діти Альони Лоран

4 дні тому в ЗМІ просочилися відомості, що у Лоран вкрали їх дочку і зажадали викуп у $200 тисяч доларів. Ніяких подробиць не повідомлялося, тільки в своєму сторіз Алена сказала, що коли все закінчиться, вона поділиться шокуючими подробицями цієї історії. А з дівчинкою все гаразд, вона навіть не підозрювала, яка навколо неї ситуація була.

повідомлення поліції
повідомлення поліції

Стурбовані підписчики закидали Олену питаннями і вчора ввечері та відкрила таємницю. Про підготовку замаху вона з чоловіком дізналися випадково – за ними стежили ще з 4 серпня. Пара підключила поліцію і коли зловмисники почали свою операцію, дівчинку ізолювали в готель і інсценували викрадення, а Олена вела переговори про викуп з іншими подільниками. Їх взяли в момент передачі викупу.

арешт викрадачів
арешт викрадачів

Виявилося, що це сусіди через паркан по заміському будинку. Олена з Артуром з ними практично не спілкувалися і ніколи не мали конфліктів. Ці люди через паркан підслуховували сімейні розмови і дізналися, що накопичена певна сума для інвестицій. Ось і вирішили гроші привласнити шляхом викрадення дитини.

Організатор викрадення
Організатор викрадення

Більше подробиць Алена пообіцяла розкрити пізніше. Зловмисників заарештували баз права внесення застави, їм світить від 8 до 15 років.

фіксація доказів
фіксація доказів

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й поживним і корисним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!