Відпочили: на єгипетському курорті хлопчик з України залишився без руки, інші члени сім’ї в лікарні

В Єгипті на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська сім'я, 12-річний хлопчик залишився без руки, у нього і інші органи пошкоджені.

Батьки були поруч і теж зазнали нападу агресивної акули. Але вони змогли відбити сина тільки, коли той отримав майже смертельні каліцтва.

 ""

Дитину просто вдалося терміново доставити в лікарню випадковим очевидцям. А ось організатори цього екстемального туру зникли. Тепер відкрито справу, хто винен – з’ясовуватимуть. У Єгипті це довго – деякі подібні справи тягнуться по 5-10 років.

 ""

Лікування хлопчика з України взяло на себе уряд Єгипту, надається вся необхідна медична допомога.

Посольство України в Єгипті теж на зв’язку з рідними потерпілих.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.