У Києві чоловік хотів вдарити жінку після ДТП, а вона оригінально помстилася (ВІДЕО)

У Києві на вулиці Великій Васильківській сталася аварія - жінка за кермом Mercedes випадково в'їхав в інший автомобіль тієї ж моделі.

Звичайно, аварія потрапила на камери спостереження. Поки патрульні не приїхали, водії намагалися розібратися один з одним самостійно, і, мабуть, не поділили хто ж винен. Після зіткнення події стали розвиватися несподівано, розповідає очевидець. За його даними, водій “дістав ” жінку з її авто і почав бити.

Реакція чоловіка-водія на цю аварію була агресивна, складалося враження, що він не в адекватному стані

“Його трохи заспокоїли, але потім жінка вирішила помститися за простягнуті до неї руки “, – йдеться в повідомленні.

На записі видно, як жінка намагається протаранити інший автомобіль.

Також нагадаємо, що 30 жовтня в Києві на Хрещатику відбулася смертельна аварія. За попередньою версією, водій після операції втратив свідомість, і протаранив п’ять автомобілів. Двоє людей загинули на місці. Поліція зараз розслідує подію.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.