Від чого і від кого захищають нас ангели охоронці? Те, чого ви не знали

Їх робота полягала б в конкретних завданнях, які Бог дав би їм виконати. Це унікальні способи, якими Бог хотів би, щоб вони втрутилися за нас.

Від чого нас захищають ангели-хранителі, що не від нещасних випадків.

Ви помітите, що охорона взагалі не згадується.

Я вважаю, що вони дійсно захищають нас від усього цього. Або, більш конкретно, ті, хто закликає Господа врятуватися, можуть отримати захист від будь-якого з цих факторів.

Важливо відзначити, що:

Їх робота не буде полягати в тому, щоб захищати нас від усього негативного, що може з нами статися. Це не тільки було б неможливим для будь-якого НЕ божественного розумної істоти, але також знищило б нашу вільну волю і відповідні наслідки всіх наших дій. Багато з поганих речей, які можуть трапитися, є частиною прокляття цього світу через наш гріх і гріховності, яким ми повинні підкорятися.

в
Ангел охоронець

Їх робота полягала б в конкретних завданнях, які Бог дав би їм виконати. Це унікальні способи, якими Бог хотів би, щоб вони втрутилися за нас. Можливо, як частина унікального покликання Бога в нашому житті або, можливо, як відповідь на молитву.

Псалом 103: 20 Благослови Господа, Його Анголи сильні силою, що виконуєте слово Його і його слухають гласу веління Його.

Їх робота також полягає в тому, щоб служити нашим потребам. Вони не стільки хранителі, скільки служителі. Біблія описує ангелів як службових духів частіше, ніж як воїнів, по крайній мірі, коли мова йде про повсякденне забезпеченні людей.

Hebrews 1:14 Хіба ангели-службові духи не послані для служіння спадщини порятунок?
Матвія 4:11 Тоді диявол залишив Його, і прийшли ангели та стали служити Йому.
Нижче говориться наступне, але це пророчий уривок, який відноситься до Ісуса під час Його земного служіння. Так що для решти з нас це не гарантія.

Псалом 91:11 Бо Він накаже ангелам Своїм про тебе, щоб тебе пильнували на всіх дорогах твоїх.

Ангели, ймовірно, більше захищають нас від духовних атак. Від сатани і його демонів.

Наша основна боротьба ведеться не проти плоті та крові, а проти сил зла в духовному царстві.

Ефесян 6:12 Бо наша боротьба не проти плоті та крові, але проти правителів, проти влади, проти сил темряви цього світу і проти духовних сил зла в небесних сферах.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.