Ангели-охоронці діють як «секретна служба» для Бога

Говорячи про наш ангела-хранителя, можна сказати: «Він завжди з нами! І це реальність. Це як посланник Бога з нами ».

У Новому Завіті нам кажуть, що бувають часи, коли ми розважаємо ангелів, не знаючи цього. Усвідомлення таких можливих духовних відвідувань може бути втішним і надихаючим для нас в розпал життєвих проблем і скорбот.

Говорячи про наш ангела-хранителя, тато Франциск коментує: «Він завжди з нами! І це реальність. Це як посланник Бога з нами ».

Я часто думав про можливість відвідати ангела в декількох різних випадках, коли хтось несподівано приходив до мого помічника або надавав мені деякі не запитану допомогу. Дивно, як часто це трапляється в житті!

Всім хрещеним людям призначений певний ангел. Як би дивно це не здавалося більш віруючим нашого часу, християнська традиція ясна. Є особливий ангел, який тільки для вас.

 ""

Варто задати кілька питань про ці небесних супутниках: навіщо нам ангел-хранитель? Чому ангели відвідують нас? Яка мета таких візитів?

Традиційна молитва нашому ангела-хранителя, яку більшість з нас вчили в дитинстві, говорить нам, що ангели з нами «щоб світити і охороняти, керувати і направляти».

Оцінюючи мову молитви як дорослого, це може викликати занепокоєння. Мені дійсно потрібен ангел, щоб зробити все це для мене? І що це означає, що мій ангел-хранитель «править» моїм життям?

Знову ж, у тата Франциска є думки про наших ангелів-хранителів. Він каже нам:

«І Господь радить нам:« Поважай його присутність! »І коли ми, наприклад, робимо гріх і віримо, що ми самі по собі: Ні, він там. Прояви повагу до його присутності. Слухайте його голос, тому що він дає нам поради. Коли ми чуємо це натхнення: «Але зроби це … це краще … ми не повинні цього робити». Послухайте! Не йдіть проти нього.

У цьому духовному раді ми бачимо подальше пояснення ролі ангелів, особливо нашого ангела-хранителя. Ангели тут слухняні Богу. Вони люблять і служать йому одному.

Оскільки ми – діти Божі, члени його сім’ї, ангели направляються до нас з певною місією, а саме, щоб захистити нас і доставити нас на небеса.

 ""

Ми можемо уявити собі, що ангели-хранителі є таким собі «секретним служінням» живого Бога, якому доручено вберегти нас від шкоди і безпечно доставити нас до кінцевого пункту призначення.

Присутність ангелів не повинно кидати виклик нашому почуттю автономії або загрожувати нашому прагненню до незалежності.

Їх пильне супровід дає духовну силу нашого самовладання і підсилює наше самовизначення.

Вони нагадують нам, що ми діти Божі і що ми не робимо це подорож на самоті.

Вони смиряють наші моменти гордості, одночасно розвиваючи наші дані Богом таланти і особистості.

Ангели зменшують наше самовихваляння, одночасно підтверджуючи нас і підтримуючи нас в нашій самосвідомості і самоприйняття.

Папа Франциск дає нам більше мудрості: «Багато людей не знають, як ходити або бояться ризикувати, і вони залишаються нерухомими. Але ми знаємо, що правило полягає в тому, що людина, яка стоїть на місці, застоюється, як вода.

Коли вода нерухома, комарі приходять, вони відкладають яйця і все руйнують. Ангел допомагає нам, він змушує нас йти.

Ангели серед нас. Вони тут, щоб нагадати нам про Бога, закликати нас з себе і підштовхнути нас до виконання покликання і завдань, які Бог дав нам.

Маючи це на увазі, якщо б ми підсумовували молитву ангела-хранителя на сучасній мові, ми б сказали, що наш ангел-охоронець був посланий нам в якості нашого тренера, агента секретної служби, особистого тренера і рятувального тренера.

Ці сучасні назви можуть допомогти проілюструвати заклик і місію ангелів.

Вони показують нам, як сильно Бог любить нас за те, що Він послав нам таку допомогу.

Коли ми готуємося до святкування будь-якого християнського свята, нам пропонується приділити трохи уваги нашим небесним супутникам.

Святий день – це можливість подякувати Богові за дар нашого ангела-хранителя і наблизитися до нього у всьому, що ми робимо.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.