Ця молитва допоможе зцілитися

Бог говорить нам, що через молитву Він може говорити з нами і використовувати нас, щоб творити чудеса для Своєї слави. Коли ви використовуєте цю молитву для зцілення, ви приходите до Бога повністю відданим і очікуєте, що Його Святий Дух буде діяти через вас.

Бог говорить нам, що через молитву Він може говорити з нами і використовувати нас, щоб творити чудеса для Своєї слави. Коли ви використовуєте цю молитву для зцілення, ви приходите до Бога повністю відданим і очікуєте, що Його Святий Дух буде діяти через вас. Я молюся, щоб ви знайшли чудесне зцілення, коли будете шукати Божий план для вашого життя – Його план, щоб досягти успіху в вас і дати вам надію і майбутнє!

Нехай ви отримаєте силу і втіху від Бога, щоб ви молилися про зцілення для себе і своїх близьких.

Молитва про зцілення

Боже, Ти мене так добре знаєш. Ти створив мене. Ти знаєш кількість волосся на моїй голові і ти навіть знаєш думки, які задумалися в моєму серці ще до того, як я озвучив їх. Ти сказав, щоб ми приходили до Тебе і просили про кожну потреби життя. Ти Єгова – Рафа, Бог, який зцілює, і у Тебе є останнє слово в моїй долі, скільки років я буду жити і служити Тобі на землі.

Я йду до Тебе сьогодні як Твоя дитина, бажаючи почути від Тебе і попросити Твого божественного зцілення. Я так багато не розумію в житті. Але я знаю, що одним дотиком, одним словом Ти можеш зробити мене здоровим. Будь ласка, прости мене за мої гріхи, очисти мене від моєї неправедності і почни моє зцілення зсередини.

Я не завжди знаю, яка Твоя воля, Господь, особливо в такі часи, коли я відчайдушно шукаю Твоє обличчя. Я не пропоную Тобі ніяких обіцянок, ніяких угод для обміну на моє здоров’я. Я просто схиляю своє серце перед Тобою, щоб сказати Тобі бажання мого серця: щоб я хотів провести якомога більше років, люблячи Тебе тут, люблячи інших і бажаючи стати більш схожими на Тебе. Однак Ти вирішуєш домогтися того, що вирішувати Тобі – і добре зі мною. Якщо Ти використовуєш лікарів для лікування, дай їм мудрість, щоб знати, що робити. Незалежно від того, як Ти цього досягнеш, зцілення, яке Ти даєш, завжди чудово. І Ти заслуговуєш усіляких похвал.

Я абсолютно вірю, що ти маєш сила зцілити. Ти продемонстрував це на землі і сьогодні ти все ще чудесним чином зціляєш. Навіть коли моя віра слабка, Ти говориш, що цього достатньо і моя любов до Тебе сильна. І я знаю, Ти вже тримаєш моє серце і життя в Своїх руках. Тобі вирішувати. Якщо я зможу принести Тобі більше слави через зцілення, то про це я і прошу. Це те, що я бажаю.

Але якщо Твій відповідь негативна чи ні зараз, я знаю, що Ти достатня для мене. В кінцевому рахунку, я хочу, щоб Твоя воля була моєю волею. Я з нетерпінням чекаю, щоб провести з Тобою вічність. Але Господь, якщо Ти запланував ще більше для мене тут, на цій землі, я не тільки потребую і бажаю твого фізичного зцілення, Господь, але ретельного, глибокого очищення і зміцнення – щирого оновлення всього, що я є. Тому що все, що я є, Твоє. Використовуй це випробування, щоб зміцнити мене в вірі. І не дивлячись ні на що, я вирішив вшанувати Тебе і славлю Тебе.

В ім’я Ісуса, Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Мати знайшла в ліжечку сина дитину-примару

Нагадаємо, Щеня з одним оком: фото реального циклопа потрапили в мережу

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Підписка на наші новини

Поділитися статтею

Зараз читають

Самолікування

Протизапальні препарати: що нам потрібно про них знати

Ібупрофен, диклофенак: хоча б один з цих протизапальних засобів є в наших аптечках Дослідження підкреслюють їх побічні ефекти, а кількість попереджень з боку фармацевтичного агентства зростає.
Каменських в купальнику на відпочинку

Каменських спростувала чутки про вагітність: показала плоский живіт і шикарні форми

Настя Каменських, навколо якої зараз йде активне обговорення з питання вагітності від Потапа, вирішила покласти край цим чуткам.
Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров разом із родиною здав тест на коронавірус

Співак знімав увесь процес на відео.
Королева Єлизавета

74 роки разом: що королева Єлизавета написала принцу Філіпу в останній записці і поклала...

17 квітня відбулося прощання з принцом Філіпом - єдиним коханням її Величності, Королеви Єлизавети. Помер він 9 квітня.

Популярне за тиждень

Популярне