Сильна молитва про руйнування проклять і проти зла

Дай мені сил, Господи, битися в цих битвах, бо з Тобою все можливо.

Небесний Милосердний Батько, ти всемогутній і царюєш над всією землею. У цьому світі немає нічого, що могло б перешкодити або перемогти вашу могутню силу. Зло може намагатися випробувати нас найспокусливішими способами, але ти, Батько, ніколи не покидаєш нас за часів відчаю.

Ми просимо вашого захисту кожен день, як мати охороняє і доглядає за своїм новонародженим дитиною. Обійми нас своїми ніжними люблячими обіймами, Господи.

Ісая 54:17 – Ніяке зброю, створене проти вас, не матиме успіху, і ви спростуєте усякий язик, який повстає проти вас в суді. Це спадщина слуг Господа і їх виправдання від мене, – проголошує Господь.

Подолання зла

Всемогутній Батько, навколо нас можуть бути злі сили, з якими ми не зможемо боротися поодинці. Але Твоєю силою і Твоєї міццю ми врятовані та ми переможці.

Є люди, Господи, які не бажають нам добра. Кожен день вони сподіваються, що ми програємо.

Але я заявляю, що будь-яка ланцюг злих слів, сказаних проти мене, тепер розірвана. Я голова, ніколи не хвіст, ніколи не внизу. У мене є мудрість і божественні стратегії.

Псалом 138: 7 – Хоча я ходжу посеред біди, ви зберігаєте моє життя, протягуєш руку проти люті ворогів моїх, і права рука рятує мене.

Притчі 19:23 – Страх Господній веде до життя, і всякий, хто має його, заспокоюється його не відвідали шкоду.

Зняти кожне прокляття

Я знімаю все прокляття, накладені на мене і мою сім’ю. Темні сили, які намагаються ховатися в кожному куточку цієї прекрасної країни, розпадуться від звуку вашого великого імені.

Я проголошую і заявляю, що Ісус Христос відкупив нас від прокляття, ставши прокляттям для нас, як написано: «Проклятий всякий, хто повішений на дереві» (Галатів 3:13).

Я заявляю, що сатана не контролює мене зараз через прокляття або окультні практики, через жертвопринесення або будь-які ритуали будь-якого роду. Очищає кров Ісуса Христа я був звільнений і залишаюся вільним.

Якова 4: 7 – Тож підкоріться Богові. Спротивитесь дияволу, і він утече він від вас.

В ім’я могутнього Ісуса я руйную все прокляття поколінь, накладені на моє життя і мою сім’ю. Я руйную все прокляття, що впливають на мої фінанси, мій розум, мої відносини та емоції, в ім’я Ісуса.

Дай мені сил, Господи, битися в цих битвах, бо з Тобою все можливо. Я молюся найдорожчим ім’ям Ісуса, Амінь !!

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.