Віра врятує вас. Моліться цими молитвами безперестанно і побачите незабаром зміни в житті

Ви повинні пам'ятати, що дія молитви та звернення до Бога, відсунуто в часі, тому необхідно невпинно молиться і ви через час побачите зміну у своєму житті - повірте!

Тільки віра може вас врятувати та допомогти в скрутну хвилину. У кожного в житті буває негаразди та проблеми. Якщо вам не вдається їх вирішити, не потрібно впадати в паніку і відчай. Спробуйте звернутися до Господа з молитвою. Незалежно вірите ви чи ні це завжди допомагає. Спробуйте і переконайтеся.

Це не значить, що молитва допоможе вам миттєво, ходячи може і таке бути. Ви повинні пам’ятати, що дія молитви та звернення до Бога, відсунуто в часі, тому необхідно невпинно молиться і ви через час побачите зміну у своєму житті – повірте!

Віра в Ісусову молитву

Небесний Отець, спасибі, що чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Почуй мою молитву про віру. Коли Ісус побачив, як паралізованої людини спускають через дах, він побачив віру друзів цієї людини.

Їх віра полягала в тому, що Ісус міг щось зробити в їх ситуації. Дай мені ту ж віру. Будь ласка, допоможіть мені прийти до вас з усіма моїми проблемами та труднощами, знаючи, що якщо я прийду до вас, ви зможете змінити ситуацію.

Ти Цар віків, безсмертний, невидимий, єдиний Бог. Тобі честь і слава на віки вічні. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Покажи мені свої шляхи (молитва)

Господь Ісус Христос, коли я не впевнений, що мені робити, покажи мені свої шляхи. Коли я не знаю, куди згорнути, навчи мене своїм шляхах. Допоможи мені бути уважним до твого голосу, коли ти ведеш мене по життю.

Твоє слово – світильник для ніг моїх. Ти мій Спаситель, ти врятував мене від гріха, і я прошу тебе захистити мене від гріховних вчинків. Освіти мене світлом своєї любові. Внесіть ясність в мій розум. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва вірного батька

Вірний Батько, допоможи моїй вірі рости, оскільки мені нагадують про вашу вірності, яка ніколи не перестає. Допоможіть моїй вірі зростати, коли я дивлюся на хрест і бачу, як Ісус розриває ланцюги гріха і смерті. Допоможіть моїй вірі рости, коли я дивлюся на порожню гробницю і бачу, як Ісус тріумфально повстає з могили.

Допоможіть мені перевернути гори вірою. В ім’я Ісуса Христа все можливо. Моя віра буде зростати як відповідь на вашу любов і милосердя. Допоможи мені довіряти тобі кожну частину мого життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.