Молитва про достаток і процвітання, а також як правильно розпоряджатися грошима

Господи, спаси мене від жодного спокуси отримати більше грошей.

Любов до грошей може засліпити вас від справжніх скарбів життя, але молитва Богу про фінансову безпеку – це знак того, що ви довіряєте Йому, щоб подбати про свої потреби.

Ось 3 сильних молитов про достаток і процвітання.

Молитва про достаток і процвітання

Всемогутній Батько, Ти – джерело всякої добра і справедливості. Завдяки Тобі навіть польові лілеї прикрашаються і процвітають. Ти сотворив мене на Свій образ, нехай Твої дари рясно наповнюють мою чашу, поки вона не переповниться.

Благослови мене багатством праведності та процвітанням віри, щоб мій скарб було збережено на небесах. Амінь.

Молитва про багатство

Всемогутній Бог, багато хто просить багатства заради нього самого. Їх нагорода – в самих грошах. Маммона – їх єдиний Бог.

Я прошу Тебе про багатство не для моєї вигоди, а для того, щоб я міг використовувати його для благословення інших. Тому я прошу Тебе збільшити мої кошти заробітку. Допоможіть мені внести більше, щоб через Тебе ці гроші можна було використати для допомоги іншим від Твого імені. Амінь.

Молитва, щоб добре керувати багатством

Господь, всемогутній, якби управляти грошима було просто, кожен був би багатий. З великими грошима часто приходить багато дурниць. Жадібність бере людей в заручники та затуманює їх уми.

Таким чином, визволь мене від жодного спокуси отримати більше грошей. Допоможи мені бути добрим і вірним управителем, допомагаючи використовувати це на благо Твого царства, якому немає кінця. Амінь.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!