Молитви проти самотності матері і можливість оплатити її лікування

Господи, я молюся, щоб ти повернув моєї матері здоров'я.

Молитва про фінансову стабільність при лікуванні

Господь Ісус, наш Милосердний і Вірний Первосвященник, я знаю, що моя мама зіткнулася з важким фінансовим становищем, тому що вона хвора. Рецепти, доплата та інші рахунки накопичуються, і вона не може працювати за своїм звичайним графіком. Я молю, Господь Ісус, про диво.

Я молюся, щоб вона могла зводити кінці з кінцями. Я молюся, щоб вона не була настільки вражена, що не могла повідомити нам про те, яка допомога їй потрібна. Ми не зможемо допомогти їй, якщо вона не скаже нам, що і скільки їй потрібно, Господь Ісус. Будь ласка, допоможіть нам швидко скласти план, щоб взяти під контроль фінансову ситуацію, щоб вона могла зосередитися на своєму одужанні. Їй потрібно зцілюватися, Господь Ісус, а не турбуватися про гроші. Будь ласка, будь з нею таким чином. Зніміть її стрес і заспокойте її розум, щоб вся її енергія пішла на зцілення її тіла. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва про порожнє гніздо моєї матері

Бог безмірною милості, я хвалю Тебе за те, що Ти так дбаєш про мою матір. Я знаю, що Ти її сильно любиш, Боже. Боже, я молю, щоб Ти зцілив її тіло і позбавив її від хвороб. Вона присвятила так багато свого життя вихованню дітей. Тепер, коли ми виросли, моя мати продовжує відчувати смуток і втрату, тому що нас більше немає в її будинку та у нас є власне життя.

Тепер, коли вона хвора, ця печаль і втрата тиснуть на неї набагато важче. Будь ласка, поверніть їй здоров’я, а потім допоможіть їй створити для себе дивно яскраву і повну життя. Надсилайте її до осмислених занять, які живлять її душу. Зробіть цю частину її життя такої ж повноцінної, як коли вона нас виховувала.

Допоможіть мені бути хорошим сином / дочкою і заплануйте в моєму календарі дзвінки з мамою, щоб я не забував регулярно спілкуватися з нею. Заздалегідь дякую Тобі, Ісус, що Ти зробиш все це і навіть більше. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Молитва проти самотності матері

Батько Співчуття, я молюся, щоб ти повернув моєї матері здоров’я. Тепер, коли вона хвора, самотність, яке вона зазвичай відчуває, набагато більш серйозне, і вона дійсно пригнічена. Друзі моєї матері вмирають, і у неї майже не залишилося хороших друзів. Друзі, яких вона залишила, живуть своїм життям, і вона часто буває одна. Будь ласка, сядь з моєю мамою, батько. Візьми її за руку і зціли її. Перебувай у ній Твоїм Святим Духом та випромінювальних від неї Свою присутність.

Омолодіть її здоров’я і наповніть її Своєю радістю, щоб вона відчула, що вона не одна. Оточи її та огорни, Господь, Твоєї нескінченною любов’ю. Я молюся, щоб вона знову відчула себе добре, і щоб, залишившись одна, вона нічого не знала про почуття самотності через свого солодкого спілкування з Тобою. Я молюся, щоб Ви також дали більше часу її друзям і родині. В ім’я Ісуса я молю, амінь.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.