Молитви про прощення мого гріха, а також про милосердя. Читайте душевно і з вірою в серці

Прости мене, Господь, і направ мої слова, думки та справи сьогодні, щоб я міг жити так, щоб прославляти Тебе.

Молитва про милосердя

Отець вічності, дякую Тобі за милосердя і прощення до свого народу, не дивлячись на те, що ми повстали проти тебе. Багато разів я відвертався від тебе, щоб спробувати управляти своїм життям. Я згрішив думками, словом і ділом, але ти більше мого гріха. Твоя любов більше, ніж мій бунт. Ви сказали, що моя віра ніколи не буде осоромлена, якщо я довіряю вам. Прости мене, Господь, і направ мої слова, думки та справи сьогодні, щоб я міг жити так, щоб прославляти Тебе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва без осуду

Жалісливий Батько, дякую Тобі за те, що ти пробачила мені та подарувала мені вічне життя з надлишком. Ви сказали, що ви Бог, який згладжує мої злочини та більше не згадує про моїх гріхах. Коли мені нагадають про моїх минулих невдач, звільни мене від розпачу і сорому. Мій обов’язок був повністю оплачений Ісусом. Я вільний від осуду, від провини та від сорому. Дозволь мені перетворитися у твоє подобу через присутність твого Святого Духа, що живе в мені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Очисть мене молитва

Вірний Батько, ти – Бог, який спокутує і рятує Свій народ. Коли мені стає соромно, допоможи мені поглянути на тебе. Ви сказали, що залагодити це питання – хоча мої гріхи як багрянець, вони будуть білі як сніг; хоча вони червоні як малинові, вони будуть як шерсть. Нагадай мені, що я був очищений тобою, прокляття гріха більше не діє на мене. Хоча я спотикаюся, ви все одно прощаєте. Нехай моє життя буде наповнена тобі хвалою. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про прощення мого гріха

Могутній Бог, немає такого бога, як ти. Ви прощаєте гріхи та прощаєте проступки вашого народу. Ви не будете злитися вічно, але з радістю виявите милосердя. Ти знову пошкодуєш наді мною; Ти зневажаєш мої гріхи ногами твоїми та все беззаконня мої кинеш в глибини моря. Я не заслуговую твоєї любові, але ти віддаєш її даром своєї милості. Можу я знайти спокій, вільний від звинувачень і осуду в ваших руках. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.