Молитви про прощення моїх проступків і про свободу від сорому. Моліться з вірою в серці

Господи, я не можу порахувати, скільки разів я зазнавав поразки та грішив проти Тебе і проти інших.

Молитва Нового Життя

Всемогутній Бог, спасибі тобі за те, що ти милостивий та щедрий, повільний на гнів і ряснів непохитною любов’ю. Зізнаюся вам всім серцем, що я нехтував і забув ваші заповіді. Мої дії, слова і думки завдали болю іншим.

Боже, прости мене і відродити мене до оновленого життя через життя, смерть і воскресіння Ісуса Христа. Всемогутній, помилуй мене, прости мої гріхи та приведи мене до життя вічного. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про прощення моїх проступків

Господь, я не можу порахувати, скільки разів я зазнавав поразки та грішив проти Тебе і проти інших. Хоча є довгий список звинувачень проти мене, я хвалю вас, що кожен пункт в цьому списку може бути прощений через спокутну роботу Ісуса на хресті.

Мої злочину не встоять проти мене, тому що всі вони покладені на Христа. Допоможи мені підкорити мій гріх і дай мені благодать жити гідним тебе життям. Прав мною як моїм люблячим і милосердним королем. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про свободу від сорому

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти знаєш усі мої потреби. Коли я зазнаю невдачі, ти прощаєш. Коли я спотикаюся, ти проявляєш милосердя. Коли мені боляче, ви жалісливі. Коли я дрейфую, ви перед собою ставите мене. Коли я зміню тобі, ти залишаєшся мені вірним. Ваше слово говорить, що моя віра ніколи не буде осоромлена, якщо я довіряю вам.

Дозвольте мені всім серцем довіритися вам і жити життям, вільної від сорому. В тобі я можу знайти все, що мені потрібно. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схильність до мандрівної молитви

Люблячий Батько, дякую Тобі за те, що у тебе є плани щодо мене, які призначені для мого блага і твоєї слави. Хоча я схильний збиватися з твого шляху, ти переслідуєш мене і знову притягаєш до себе. Прости мене, Господи, за ті часи, коли я заблукав. Ви обіцяли, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі.

Нагадайте мені, що через життя, смерть і воскресіння Ісуса я у світі з вами. Нехай цей спокій наповнить все моє життя. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.