Молитви покаяння про скоєне, прощення і відновлення. Читайте душевно і з вірою в серці

Милосердний Бог, Отець Господа Ісуса Христа, я визнаю, що згрішив думками, словом і ділом.

Молитва сповіді

Господь Ісус Христос, спасибі за те, що допоміг мені знайти в Тобі повне прощення. Зізнаюся, я шукав в іншому місці то задоволення, яке можете надати тільки ви. Зізнаюся, що мені не вдалося полюбити тебе всім серцем, розумом, душею і силою. Зізнаюся, я не любив інших і надходив егоїстично. Зізнаюся, я не виявляв вашої любові до навколишніх.

Каюсь і прошу вибачення. Мої невдачі, егоїзм і гординя були прощені вашою смертю на хресті. Дай мені сили змінити Господа і жити більше, як ти. В ім’я твого могутнього. Амінь.

Молитва Покаяння

Господь Бог, я згрішив проти Тебе і зробив зло у твоїх очах. Прошу вибачення, і каюсь. Помилуй мене по любові твоєї. Змий мої провини та очисть мене від гріха. Віднови в мені серце і наповни мене радістю твого порятунку. Ти Батько всякої милості, прости мої гріхи та встанови мене в образі Твоєму, у хвалу і славу імені Твого.

Почуй мою молитву, Господи, Боже мій. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про позбавлення від судження

Господи, в моєму гріху я ухилився від твого призову і наказу. Моя любов до тебе, як ранкова хмара, як роса, що йде рано. Помилуй мене, визволь мене від суду, перев’яжи мої рани та живи мене.

Ви всемогутній Бог, Який послав Свого Сина на світ, щоб спасти грішників. Почуйте мою сповідницьку молитву і принесіть мені прощення і мир відтепер і назавжди. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про перетворення серця

Милосердний Бог, Отець Господа Ісуса Христа, я визнаю, що згрішив думками, словом і ділом. Я не любив тебе всім серцем і не любив свого ближнього, як самого себе. Я проігнорував твої команди та відкинув твою любов. З твоєї ласки, будь ласка, прости мене і перетворять моє серце.

Дай мені силу через Твій Святий Дух наслідувати Христа. Допоможи мені робити вони, любити милосердя і смиренно ходити з Тобою, Боже мій. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва прощення і відновлення

Батько Вічний, я часто блукаю і збиваюся з твоїх шляхів, як заблукала вівця. Я слідував бажанням свого серця. Я залишив незроблене те, що повинен був зробити; і я зробив те, чого не повинен був робити. Але ти, Господи милосердя, добрий пастир, який переслідує загублену вівцю.

Прости та встанови мене відповідно до своїх обіцянок, які ніколи не порушуються. Допоможи мені жити праведним і благочестивим життям задля слави твого святого імені. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".