Молитви для тих, кому потрібно зцілення

Боже, багато хто з нас потребують зцілення. Мені потрібно зцілення від минулого болю, випадкового фізичного болю, які я дозволю собі пережити, і духовне зцілення з різних причин.

Молитва про цілющу силу

Боже, багато хто з нас потребують зцілення. Мені потрібно зцілення від минулого болю, випадкового фізичного болю, які я дозволю собі пережити, і духовне зцілення з різних причин. Я звертаюся до Тебе, щоб отримати це зцілення, щоб я міг бути цілим і щоб потім я міг служити іншим таким чином, щоб приносив Тобі повноту слави. Як прекрасно бути здатним поклонятися Тобі без плям і пороків, і бути повністю зціленим. Покажи іншим Свою цілющу силу, щоб вони також могли зцілитися і ходити в цілісності. В ім’я Ісуса. Амінь!

Молитва про зцілення душі

Дорогий Батько, я захоплююся тим, як Ти любиш мене від незрілості до зрілості, від розбитості до цілісності. Ти не лаєш мене за мої грубі помилки або принижуєш мене за мою слабкість. Ти робиш мене сильним. Ти перев’язуєш мої рани, щоб вони гоїлися. Ти даєш спокій моєму серцю, щоб воно знову могло битися сильніше. Ти зі мною. Ти Бог Всевишній. Зроби чудо в мені і через мене, Господь! Зціли мою душу і зроби мене здоровим. Допоможи мені жити. В ім’я Ісуса я молюся. Амінь.

Молитва за тих, хто чекає зцілення

Батько, ти можеш вилікувати нас в одну мить. Ми молимося за Твоє чудесне зцілення сьогодні. Від депресії, довічних хвороб, раптових невдач, залежностей і масивних недоліків. Ми молимося про чудесне зцілення, тому що ми знаємо, що Ти здатний виправити нашу фізичну форму так само, як Ти утримуєте океани на місці, поки земля обертається навколо. Завдяки смерті Твого Сина на хресті у нас є можливість духовно зцілитися. Віруючи в Ісуса, ми прямо пов’язані з Тобою в молитві і присутності. Благослови наші серця, щоб ми вірили в Тебе за межами наших можливостей. Зміцнюй нашу віру там, де вона слабка.

Прибери нашу біль, згідно Твоєї волі, в Твій час. Нам не обіцяють безболісної життя на цій землі, але Ти дійсно хочеш, щоб ми жили щасливо. Пошли Твого Духа, щоб допомогти нам побачити минуле в наших обставинах і покликання в нашому житті. Хвороба і травма не можуть перешкодити Божим мріям. Наповни наші серця надією. В ім’я Ісуса, Амінь.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Молитва для зміцнення віри і надії у важкі часи

Нагадаємо, Місячне затемнення: правда і міфи, прикмети і забобони

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина .

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.