Молитви від самотності і коли здається, що вся надія втрачена. Ці молитви допоможуть вам

Батько Бог, Ти мій постійний супутник і джерело надії. Хоча я відчуваю себе абсолютно самотнім, Ти зі мною.

Молитва сили при безнадійній ситуації

Могутній Бог, Ти даєш сили слабким і надію безнадійним. Попри те, що у мене забирають мою роботу і джерело доходу, вірою я буду шукати у Тебе сили, необхідні, щоб знайти нову.

Господь, я дякую Тобі за те, як Ти працюєш в моєму житті, хоча на цей час важко побачити в цьому Твій план. Дай мені віру і довіру до Твоїх планів. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

Молитва про силу перемагати

Мій Господь Бог, я дивлюся на Тебе за часів потреби. Ти сильний і могутній, Батько. У цей важкий час дай мені сили подолати. Я більш ніж переможець у Христі випробувань і негараздів цього світу.

В Тобі я тримаюся за свою вічну надію. Оживи мої думки та вбережи мене від страху. В ім’я Ісуса, Який переміг смерть. Амінь.

 ""

Молитва про силу за часів самотності

Батько Бог, Ти мій постійний супутник і джерело надії. Хоча я відчуваю себе абсолютно самотнім, Ти зі мною. Наполягати мене Свою волю упиратися в надії на Тебе. Батько, одного разу Ти приведеш мене у Свою царство зі своїм народом.

Більш того, як сказано у Твоєму Слові, я маю життя вічне, знаючи Тебе, єдиного істинного Бога та Ісуса Христа, Якого Ти послав. Я так вдячний за надію, яку я покладаю на Тебе. Амінь.

Молитва, коли здається, що вся надія втрачена

Боже мій на Небесах, все навколо мене розсипалося. Все піді мною звалилося. Усе горіло наді мною. А ти залишаєшся! Я кличу до Тебе врятувати мене. Господь, Ти ніколи не підводив тих, хто сподівається на Твоє ім’я. В Ісусі Ти продемонстрував Свою величезну любов до мене.

Попри цю ілюзію безнадійності, дай мені сили сподіватися, тому що я знаю прийдешні дні слави. Я молюся в надії на Ісуса. Амінь.

Молитва сили перед обличчям переслідувань

Господь, Отець мій, Ти керуєш всім і чуєш мій крик. Вороги йдуть зі злим умислом. Якщо вони доб’ються свого, мені завдадуть шкоди. Батько, захисти мене і будь моїм захистом. Маючи коріння у Христі, я буду дивитися на Тебе як на свій захист.

Навіть якщо я буду страждати, допоможи мені стримати обіцянку корони переможця, яке Ти чекав мене. В ім’я Ісуса, що гарантує порятунок від другої смерті, я молюся цією молитвою сили. Амінь.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.