5 кращих молитов про допомогу у важкі часи, коли ви самі не можете подолати проблеми

Коли ваша проблема стає нестерпним, проголошення будь-який з цих великих молитов приведе вас до вирішення. Це відмінне джерело натхнення.

Коли ваша проблема стає нестерпним, проголошення будь-який з цих великих молитов приведе вас до вирішення. Це відмінне джерело натхнення, який надихне вас на особисту бесіду з Господом сьогодні.

Молитва про допомогу

Господь, мій Бог, ти моє притулок і моя сила. Ти моя постійна допомога у важкі часи. Коли здається, що мій світ валиться навколо мене, і мене кидають бурі моєму житті, забери мій страх. Коли я слабкий, ти моя сила. Коли я вразливий, ти моє притулок.

Коли я кличу про допомогу, ти відповіси. Нагадай мені, Господь, що ти завжди зі мною, ти ніколи не підеш і не покинеш мене. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Ім’я над усіма іменами – Молитва

Господь Ісус Христос, Ти ім’я вищий від усякого іншого імені. Ваше ім’я схоже на укріплену вежу, в якій я можу знайти захист і безпеку. Коли я стурбований, я можу знайти спокій у твоєму імені. Коли я відчуваю себе слабким, я можу знайти силу у твоєму імені. Коли я відчуваю себе пригніченим, я можу знайти спокій у твоєму імені.

Коли я відчуваю себе оточеним тиском з усіх боків, я можу знайти стабільність у вашому імені. Твоє ім’я красиво, Господь, допоможи мені покластися на Тебе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

 ""

Молитва Божої міцної руки

Творець Бог, твоя рука кинула зірки в космос, і та ж сама рука тягнеться до мене з ніжним дотиком. У мене немає сил, щоб впоратися з ситуацією, з якою я зіткнувся, будь ласка, підтримайте мене своїм праведним рукою. Я не знаю, що робити, будь ласка, допоможіть мені.

Ви говорите, що мені не потрібно боятися або тривожитися, бо ви мій Бог і ви зі мною. Допоможи мені дізнатися про твою присутність серед моїх обставин і черпай з тебе сили. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Переможна молитва

Небесний Батько, ти моя сила і моя пісня. Ви гідні всього мого похвали, якими б не були мої обставини. Коли я дивлюся на смерть і воскресіння Ісуса, я бачу найбільшу перемогу, яка вже була здобута за мене.

Я молюся, щоб я знайшов впевненість в цій перемозі та прожив своє життя у світлі вашої любові, що б не відбувалося навколо мене. Допоможіть мені, батько. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про вічну любов

Вічний Бог, ти ніколи не перестанеш допомагати своєму народу. Протягом всієї історії ми бачимо, як ви проявляєте любов до своїх дітей. Коли вони волають до вас, ви чуєте і відповідаєте. Коли вони зазнають поразки та відвертаються від вас, ви не повертаєтеся до них спиною.

У цей важкий час дайте мені стійкий розум і наповніть мене світом, коли я довіряю вам. З тобою я не розвалюся, як будинок, побудований на піску, але буду твердо стояти на тобі, на вічній скелі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.