Молитви про прихильність Господа і захисту в важких життєвих ситуаціях. Читайте з вірою

Вірний Батько, я з радістю вихваляю Тебе, бо Ти мій Бог справедливості та Ти завжди будеш судити справедливо. Господи допоможи мені!

Порятунок від сили нечестивою молитви

Господь, мій Спаситель, Ти набагато вище всіх суддів і присяжних в цьому світі. Ти знаєш, що я люблю Тебе і ненавиджу зло. Я дякую Тобі за захист життя і щастя тих, хто живе чесно і любить Тебе. Заздалегідь дякую Тобі за порятунок мене від влади нечестивих.

Нехай світло осяє мене і справедливість моєї справи, коли я буду в суді. Оскільки моє серце ціле, нехай я буду радий, коли виграю цю справу. Амінь.

Молитва про велику перемогу

Господь Бог небесних воїнств, я співаю Тобі, бо Ти вчинив для мене чудеса. Я молюся, щоб Ти здобув для мене могутню перемогу в суді. Покажи Свою силу, щоб позбавити мене від цього несправедливої справи. Покажи мою невинність всім в залі суду.

Дякую Тобі за обіцянку любити мене і бути вірним мені. Я радий, що все побачать цю приголомшливу перемогу. Не можу не хвалити Тебе і співати від радості, смакуючи великий день в суді! Амінь.

 ""

Молитва про справедливість судді

Вірний Батько, я з радістю вихваляю Тебе, бо Ти мій Бог справедливості та Ти завжди будеш судити справедливо. Я смиренно прошу, щоб Ти глянув зі свого трону, щоб побачити мою правову ситуацію в суді. Могутній Цар, люблячий справедливість, Ти встановив справедливість, тому що Ти святий.

Я хвалю твоє прекрасне і класне ім’я. Дій зараз справедливо і будь моїм захисником в суді. Дайте свідчення проти тих, хто на іншій стороні, і доведіть, що мої доводи вірні. Спасибі, що відповіли мені, коли я кличу до Тебе про допомогу. Амінь.

Молитва про прихильність

Боже правди, будь ласка, благослови мене прихильністю в цій судовій справі, тому що я намагався вести бездоганну і чесне життя. Я відмовився мати справу з шахрайськими оборудками. Я відкидав збочені ідеї та тримався якомога далі від зла та обману. Я не зазнав наклепу на інших або гордості в собі.

Я шукав вірних людей, які бездоганні в якості партнерів і друзів. Будь ласка, Господь, звільни мене від лещат цих помилкових звинувачень і дозволь відхилити моя справа в мою користь. Амінь.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.