Молитви про процвітання і задоволенні моїх потреб, а також про благословення

Господи, Ви обіцяли, що у тих, хто шукає Господа не бракує. Дозвольте мені ні в чому собі не відмовляти, оскільки я дивлюся на вас в усіх потребах і бажаннях в моєму житті.

Молитва про прихильність Бога

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що кожен хороший і досконалий дар походить від Тебе, Царя царів і Господа над панами. Ви обіцяли, що, якщо я передам вам все, що роблю, ви приведете до успіху мої плани. Мій успіх буде залежати від узгодження моїх планів з вашою волею. Направляй мій шлях і роби мені прихильність.

Тепер нехай ти, Господь всього, даруй мені успіх завжди та у всіх відносинах. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Допоможіть мені в молитві

Господь, мій Бог, дякую Тобі за те, що твоя робота бездоганна, твої шляхи справедливі, ти – Бог вірності. Ви сказали, що завжди будете постачати мене всім, що мені потрібно. Будь ласка, допоможіть мені повірити в вашу силу, щоб домогтися прориву в ситуаціях, коли я не можу знайти рішення.

Піднесися над небесами, Боже. Хай буде слава Твоя над всією землею. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва, що благословляє

Господь мій Бог, спасибі тобі за те, що ти нескінченно, послідовно і зовсім мудрий. Я прошу вас відкрити свою руку і благословити мене прихильністю і проривом. Благослови справи моїх рук і зроби мене успішним.

Нехай велич Отця буде світлом, який направляє мене, співчуття Сина буде любов’ю, яка надихає мене, а присутність Духа буде силою, яка дає мені сили. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва задоволення моїх потреб

Люблячий Батько, дякую Тобі за те, що тобою було створено все, що на небі, і що на землі, видиме й невидиме. Ви обіцяли, що у тих, хто шукає Господа не бракує в хорошому. Дозвольте мені ні в чому собі не відмовляти, оскільки я дивлюся на вас в усіх потребах і бажаннях в моєму житті.

Вилий на мене своє благословення. Дозвольте мені побачити вашу красу, відчути вашу любов, пізнати вашу мудрість і випробувати вашу силу. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про процвітання та успіху

Вічний Батько Бог, дякую Тобі за те, що у тебе є плани для мене, спрямовані на моє благо і на твою славу. Твоє слово говорить, що ти змусиш все працювати разом для мого блага. Будь ласка, ведіть мене по шляху процвітання та успіху.

Нехай Христос живе в моєму серці через віру, щоб я, вкорінений і укріплений в любові, міг мати силу пізнати любов Христа, що перевершує знання. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.