Молитви, щоб негативні обставини не впливали на ваше самопочуття і ви були завжди задоволені

Господи, дякую Тобі за те, що я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди.

Молитва про силу

Господи, моє фінансове становище зараз робить на мене тиск. Але я не буду боятися, бо Ти зі мною. Я не сумуючи, бо Ти мій Бог. Я знаю, що Ти укріпиш мене, Та Ти мені допоможеш. Я знаю, що Ти підтримаєш мене Своєю праведною рукою.

Я знаю, що мені не слід турбуватися про моє фінансовому прорив, тому що Ти зі мною. З тобою неможливе можливо. З Вами можливо моє фінансове диво. Амінь.

Сила від Божої молитви

Дорогий Батько, я дякую Тобі, бо Ти дав мені дух не страху, але сили, любові та самодисципліни. З Тобою я маю владу в моєму житті, тому, коли диявол намагається калічити мене фінансово, я можу протистояти цьому!

У мене також є самодисципліна, я можу сказати «ні» перевитрати, щоб мої фінанси могли збільшитися! Дякую Тобі за фінансове диво, яке мені доведеться пережити. Амінь.

 ""

Молитва, щоб бути задоволеним

Святий Боже, я дякую Тобі за те, що дав мені світ в моїх обставин. Я навчився бути задоволеним в будь-яких обставинах, в яких я перебуваю, особливо в умовах фінансової біди. Я знаю, як жити скромними засобами. Я також знаю, що випробую, як це – жити в достатку.

Батько, я можу робити все через Тебе, Який мене зміцнює! Я можу отримати та досягти фінансового чуда через Тебе, що зміцнює мене! Амінь.

Молитва про серце скарбів

Дорогоцінний Бог, Ти мій скарб. Тут, на землі, легко стати матеріалістом, тому що там, де мій скарб, буде і моє серце. Я молюся, щоб мої витрати відображали мої цінності. Я молюся про те, щоб поважати Тебе своїми фінансами.

Мені потрібне фінансове диво прямо зараз, але Господь, я не ставлю свої фінанси вище Тебе, тому що любов до грошей – корінь всього зла! Я розміщую Тебе в центр свого серця і розуму. Амінь.

Молитва про піднесення

Чудовий Батько, я приходжу до Тебе сьогодні за своїм фінансовим дивом! Я звертаюся до Тебе, а не до людини, тому що саме у Тебе є все, що мені потрібно! Це Ти посилаєш бідність і багатство. Ви смиренні та прославляйте.

Ви контролюєте все і є постачальником всього, що потрібно! Звертаюся до Тебе за моїм фінансовим щастям! Амінь.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.