Молитви в день батьківської суботи

Втрата когось, кого ви знаєте, є однією з найскладніших речей у житті. Ми розуміємо, що це дуже важкий час для вас. Господь слухає і почує ваші молитви.

Втрата кого – то, кого ви знаєте, є однією з найскладніших речей у житті. Ми розуміємо, що це дуже важкий час для вас. Господь слухає і почує ваші молитви. Ці потужні молитви потішать вас і вашу родину.

Молитва за померлих

Бог наш Батько,

Твоя сила приводить нас до народження,

Твоє провидіння спрямовує наше життя,

і за Твоїм велінням ми повертаємося в прах.

Господи, ті, хто вмирають, все ще живуть в Твоїй присутності,

їх життя змінюється, але не закінчується.

Я молюся з надією за мою сім’ю,

родичів і друзів,

і за всіх мертвих, відомих Тобі одному.

У місці з Христом,

Хто помер і тепер живе,

нехай вони будуть радіти в Твоєму царстві,

де всі наші сльози змиті.

Об’єднаймо нас знову в одну сім’ю,

співати Твою славу на віки віків.

Амінь.

О Боже, Котрий повелів нам шанувати наших батька і матір, май співчуття і і милість до душ мого батька і матері. Прости їм їхні гріхи і дай мені побачити їх в радості вічного сяйва. Через Христа, нашого Господа.

Амінь.

Нахили, Господи, ухо до наших молитов, в яких ми смиренно просимо Твоєї милості, щоб Ти помістив душу Твого слуги, яку Ти спонукав покинути цей світ, в область світу і світла і об’єднуйтеся в спілкуванні Святих Твоїх. Через Христа, нашого Господа,

Амінь.

Молитва про дружину і матір

Я приношу подяку вам, моя люба дружина, мати і бабуся і Всемогутньому Богу і довіряю вас своєму творцеві. Спочивай з миром в обіймах Господа, Який створив тебе з пороху земного.

Нехай Свята Марія, ангели і всі святі вітають вас зараз, коли ви пішли з цього життя. Нехай Христос, який був розп’ятий за вас, принесе вам свободу і мир. Нехай Христос, який помер за вас, впустить вас в свій райський сад. Нехай Христос, істинний Пастир, обійме вас як одну зі своєї пастви. Нехай він простить всі ваші гріхи і поставить вас в число вибраних.

Амінь

Молитва за батька

Мій світ Ісуса і Ангелів приносять Світ і Порятунок моєму батькові. Нехай земля йому буде пухом, знаючи, що його душа належить тільки Богу. Ні демон, ні диявол, ні злий дух не мають доступу до твого світу і порятунку. У нас все добре, тато відпочивай з миром. Ми любимо тебе і одного разу скоро побачимося в НЕБІ!

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.