3 сильних молитов про втручання Бога. Читайте душевно і з вірою в серці

Господи, я знаю всю глибину Твоєї любові і сили. Як Твоя дитина, я прошу Тебе увійти в моє життя і взяти все під свій контроль.

У житті можуть виникати ситуації, які знаходяться поза нашим контролем і, здається, не мають виходу. Ось 3 сильних молитов, щоб Бог втрутився.

Найсильніша молитва про втручання Бога

Господи, я знаю всю глибину Твоєї любові та сили, і я вірю, що Ти береш участь у всіх аспектах нашого життя. Як Твоя дитина, я прошу Тебе увійти в моє життя і взяти все під свій контроль.

У місцях, де я забирав силу у Тебе, мені потрібно, щоб Ти забрав її назад. Дайте мені повне керівництво і покажіть, що робити. Мені потрібно, щоб ти брав всі рішення. Надайте мені мої думки, вкладіть слова в мої уста і твердо тримайтеся за все в моєму житті, щоб все ситуації, все люди та всі труднощі на моєму шляху були у Тебе. Заступіться зараз. Я прошу Тебе про це всім, що в мені. Я молюся у святе ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва, щоб Бог негайно втрутився

Всемогутній Батько, мені потрібно, щоб Ти був тут в цей момент. Я прошу Тебе увійти в мою присутність з Твоїм розмахував мечем божественної сили та допомогти мені зараз!

Покажи свою пишність і заступився! Без коливань принеси Свою спасенну славу і спаси мене. Доведи злу, яке проти мене, що Ти все контролюєш. Прийди та спаси мене, Господи, будь ласка! Я молюся в ім’я люблячого Ісуса. Амінь.

Молитва про рішення

Ісус, мій Спаситель, я прошу Тебе втрутитися в усі мої проблеми. Життя зараз така складна, і ти мені потрібен. Мені потрібно, щоб Ти вдень і вночі втішав мене, вказував мені Свої шляхи та направляв мене. Принеси в моє життя рішення, які можеш надати тільки Ти. Я сповнений неспокою і тривоги, і я хочу стерти це. Позбудься страшних думок, визволь мене від стресу з приводу всього і примусь мене покласти свої проблеми до Твоїх ніг. Господи, мені потрібні рішення, і я не можу їх знайти самостійно.

Будь ласка, використовуйте Твої могутні, могутні руки, щоб розірвати мої ланцюги та принести мир моєму серцю і розуму. Я молюся Твоїм могутнім ім’ям. Амінь.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.