Молитви про наставляння в правильних стосунках з ближніми. Читайте з вірою в серці!

Боже, навчи мене і дай мені духовне розрізнення. Нехай твій Святий Дух і Твоє слово направлять мене на правильний шлях. Убережи мене від неправильного розуміння.

Молитва про наповнення духом

Дорогий Бог, дозволь Твоєму Духу говорити слова мудрості та керівництва над моїм життям сьогодні. Ви обіцяли Утішителя, який буде зі мною на кожному етапі шляху, щоб направляти мене і забезпечувати те, що мені потрібно. Будь зі мною, батько. Допоможіть мені говорити правильні слова, робити правильний вибір і вибирати правильні можливості.

Прийняття рішень може збивати з пантелику. Святий Дух, що не дозволяй мені помилятися. Допоможіть мені визначити, який напрямок відкриє правильні двері та призведе до процвітання продуктивних відносин. Амінь.

Молитва – своїм шляхом

Милостивий Небесний Отець, твоє слово говорить, що ти завжди будеш вести мене. Ви не залишаєте мене блукати по життю, але ви зі мною в кожну мить кожного дня. Ви задовольните мої потреби, коли я засмучений, і зміцните мене, коли життя втомить мене.

Допоможіть мені слідувати вашим шляхом, ведучи мене до життя, повної плідності та радості. Можу я бути подібний до добре зрошуваного саду, який цвіте, тому що коріння міцно посаджені у твоїй любові. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

 ""

Молитва про наставляння в стосунках

Батько Бог, я молю про керівництво в моїх відносинах. Будь ласка, приведіть мене до потрібних знайомств і дружбу. Направляю мій шлях до перетину з людьми, які допоможуть мені розвинути свій характер і стати краще в моїй роботі та інших навичках і талантах. Дорогий Бог, зв’яжи мене з людьми, які можуть вести та впливати на мене правильним чином.

Боже мій, ви все знаєте, тому, будь ласка, створіть для мене ситуації, в яких я можу зв’язатися з кимось, хто може познайомити мене з бізнесом або офісом, в якому я можу працювати. Благослови мене сьогодні плідними зв’язками та дружбою, амінь.

Молитва про духовне розрізненні

Боже, навчи мене і дай мені духовне розрізнення. Нехай твій Святий Дух і твоє слово направлять мене на правильний шлях. Убережи мене від помилкових навчань і неправильного розуміння своєї природи та своєї волі.

Убережи мене від брехні ворога. Коли я подорожую по цій суші, нагодуй мене та освіжи мене своїм словом і своєю мудрістю. Я слабкий, але ти моя міцна вежа. Я вірю, що твоя могутня сила направить мене і мене буде тримати. Амінь.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.