Молитви, щоб Бог направив ваші кроки по правильній дорозі. Читайте з вірою в серці!

Господи, я нічого не можу планувати, якщо ви не дасте мені розуму це спланувати. Направ мої кроки, Господь, слідувати за тобою.

Молитва: направ мої кроки

Боже всієї Істини, я витрачаю так багато часу на роздуми, планування і занепокоєння про своє життя. Ваше слово говорить про те, що, хоча люди планують свій шлях у своєму серці, саме ви визначаєте наші кроки. Допоможіть мені зробити вас центром мого планування. Я нічого не можу зробити, якщо ти не дав мені сил.

Я нічого не можу планувати, якщо ви не дасте мені розуму це спланувати. Бажання мого серця можуть бути задоволені тільки в тебе. Направ мої кроки, Господь, слідувати за тобою. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Візьми мою руку – молитва

Вірний Бог, я зізнаюся, що багато разів мені не вистачало здорового глузду або я не виявляв його. Я часто не знаю, що робити, або знаю, але не роблю. У ці часи, Господь, будь ласка, візьми мене за праву руку.

Не дозволяйте мені спіткнутися і не потрапити в небезпеку. Будь мені вірним Отцем, направляючи мене своїм радою. Хто у мене на небесах, окрім тебе? І на землі я бажаю тільки тебе. Ти сила мого серця і моя частка навіки. Амінь.

 ""

Навчи мене молитві

Боже, ти створив мене і любиш мене. Мої обставини не визначають мене, я як ваша дитина. Що б я не робив сьогодні, ви з любов’ю дивіться на мене та обіцяли дати мені пораду.

Допоможіть мені донести до вас все в моєму житті. Коли я не впевнений, допоможи мені поглянути на тебе. Покажи мені та навчи мене, Господь, тим шляхом, яким я повинен йти, і шляхам, за якими я повинен йти. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва Провидіння

Бог, Творець усього, ти створив мене і знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ти знаєш мене краще, ніж я сам. Твої очі спостерігали за моїм розвитком в утробі матері, і всі мої дні написані у твоїй книзі ще до того, як я народився.

Допоможи мені довіритися Твоєму провидінню, Господь. Ти мій годувальник і захисник. Ти моя мудрість і мій світ. Надсилайте мої думки, слова і дії в моєму житті. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.