Молитви як бути наполегливим, стійким і впоратися з хворобами. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, оскільки я справляюся з фізичними та розумовими обмеженнями, не можу я бути розчарований або переможений.

Наполегливість під час молитви про хвороби

Отець Небесний, я знаходжу притулок в Тобі, бо Ти моя скеля і моя фортеця. Ти захищаєш мене, коли мене пригнічують, і ти захищаєш мене у важкі часи. Ти мій щит. Я стверджую цю істину сьогодні.

Чи можу я згадати, хто Ти та що Ти робиш для мене під час хвороби. Оскільки я справляюся з фізичними та розумовими обмеженнями, чи не можу я бути розчарований або переможений. Пам’ятай, що в Тобі моя сила відновлюється, і моя воля до завзятості оновлюється. Амінь.

Молитва про стійкість-16

Опора на Бога в спрямованої молитві
Небесний Отець, Ти посилаєш шлях тих, хто любить Тебе. Іноді неприємності збивають мене з пантелику, а проблеми збивають з пантелику моє серце. Я смиренно прошу дати вам чітку вказівку. Нехай Ваші слова дадуть мені розуміння. Веди мене на шлях праведності, щоб я міг знати Твою волю і напрямок для мого життя.

Зміцни мене, щоб я продовжував йти правильним курсом, знаючи, що, хоча я спіткнуся і впаду, Ти завжди будеш поруч, щоб допомогти мені піднятися. Амінь.

 ""

Молитва про стійкість-17

Молитва про наполегливість під заступництвом Бога
Дбайливий Батько, Ти віддано стежиш за нами, ніколи не перестаючи стежити за нашою безпекою і не зводячи з нас очей, охороняючи нас. Хоча ми можемо зіткнутися з неприємностями, ми знаємо, що Ти та далі будеш давати нам сили, щоб ми твердо стояли на ногах в правильному напрямку. Коли ми боремося, дай нам спокій усвідомити, що Ти звільнив наші шляхи від непотрібних проблем. Перед обличчям незгод зберігайте нас стійкими, щоб ми могли залишатися стійкими, впевненість у Твоєму вірному присутності. Амінь.

Молитва про стійкість-18

Наполегливість в молитві радісною надією
Дорогий Бог, Наша надія закріплена в Тобі, бо тільки Ти гідний такої довіри та залежності. Ваша сила безмірна, і Ваша мудрість вище розуміння. Ваші плани щодо нас прекрасні, і Ваша робота в нашому житті прекрасна.

Це наша причина для радості, тому що Ти наш Бог і Ти дбаєш про нас з вічним коханням. З Тобою на нашому боці ми можемо вистояти та з упевненістю протистояти важким життєвим випробуванням, повністю знаючи, що в постійній молитві ми знаходимо радість, як ми сподіваємося на Тебе. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.