4 кращих молитов для керівництва при прийнятті рішень. Приймайте правильні рішення в життя

Господи, нехай Твоє слово оживає в мені. Дозвольте мені наповнитися любов'ю і силою, щоб я міг приймати сміливі рішення.

Правильне керівництво в житті вимагає підпорядкування волі Господа і Його проникливості в вашому житті. Ці молитви про керівництво в прийнятті рішень додадуть вам підбадьорення і допоможуть зосередитися.

Молитва мудрості

Батько Бог, у твоєму слові сказано, що якщо комусь бракує мудрості, нехай просять, і ти їм щедро даси. Я збираюся прийняти важливе рішення у своєму житті, але я не знаю, як це зробити, Батько Бог. Я прийшов до вас сьогодні, щоб попросити мудрості.

Веди мене тим шляхом, яким я повинен йти, щоб я міг прославити Твоє святе ім’я. В ім’я могутнього Ісуса. Амінь.

Молитва про подолання страху і занепокоєння

Дорогий Господь, моє серце повно тривог. Я не знаю, як розв’язувати цю проблему. Рішення, яке я прийму сьогодні, вплине на мою сім’ю і друзів. Я боюся зазнати невдачі та присоромити своїх близьких. Але в вашому слові сказано, що ви дали нам духа страху, а сили, любові та здорового розуму.

Нехай твоє слово оживає в мені. Дозвольте мені наповнитися любов’ю і силою, щоб я міг приймати сміливі рішення. Я молюся в ім’я Ісуса. Амінь.

 ""

Молитва терпіння

Небесний Отець, видали з мене все, що змушує мене приймати необдумані рішення. Дай мені терпіння приймати великі та маленькі рішення в різних сферах мого життя. Наповни мене божественною силою, щоб я завжди міг слідувати за тобою.

Можу я піти по шляху, який ви мені вказуєте, навіть якщо він здається довгим. Господи, пригальмуй мене, коли я поспішаю, і навчи мене спокійно приймати рішення. В ім’я Ісуса я молюся і вірю. Амінь.

Ваша воля, а не моя – молитва

Люблячий Батько, тільки ти знаєш мій кінець з самого початку. Ніщо з того, що я роблю або кажу, що не застає вас зненацька. Ви знаєте, що у мене на серці, добре чи погане. Все навколо мене вважають за краще діяти на власний розсуд, і мені теж дуже хочеться вчинити так. Але Батько Боже, я хочу, щоб твоя воля здійснилася в моєму житті.

Якщо ти не хочеш, щоб я пішов цим шляхом, тоді Батько, дай мені божественну силу прийняти тебе і слідувати твоєму прикладу. Нехай кожне моє рішення буде вам приємно. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.