Сильні молитви, коли ви знаходитесь в складних ситуаціях. Читайте душевно і з вірою

Милостивий Отець, зараз я маю справу з дуже складною ситуацією. Мені потрібна благодать в цей час, щоб я міг чинити правильно.

Життя тут, на Землі, повне випробувань і негараздів. Кожен в якийсь момент свого життя стикався або буде стикатися з важкими ситуаціями, які змушують їх відчувати себе безпорадними. На щастя для тих хто вірить у Христа, наш Бог більше будь-якого випробування, з яким ми можемо зіткнутися. Ось 4 найсильніших молитов в складних ситуаціях.

Будь моїм провідником, молитва

Небесний Батько, я прошу руки підтримки в цих важких ситуаціях. Ти мій притулок і моя сила; моя справжня допомога в біді. Тримай мене за руку і не дай мені впасти.

Хай буде зі мною ваша милість в ці болісні часи. Я вірю в вашу любов, яка ніколи не підводить, і в вашу силу, яка не знає кордонів. Будь моїм провідником. Амінь.

Нехай моє серце медитує – молитва

Могутній Батько, Моє серце радіє вашим обіцянкам. Моя сила виходить від тебе. Я повністю упокоївся в вашої милості та в вашому обіцянку захисту і товариства, якою б складною не була ситуація. Я можу з упевненістю сказати, що, хоча я йду по долинах тіней смерті, я не буду боятися, бо ти зі мною.

Ваш посох і ваш жезл втішають мене. Нехай моє серце кожен день розмірковує над твоїм словом. Амінь.

 ""

Благодать за кожне рішення, яке я приймаю в молитві

Милостивий Отець, зараз я маю справу з дуже складною ситуацією. Мені потрібна благодать в цей час, щоб я міг чинити правильно. Хай буде зі мною ваша милість, і я зможу здобути прихильність потрібних людей. Батько, не дай мені соромитися, тому що противники мене чекають, коли я спіткнуся і впаду.

Дайте мені чітке уявлення про те, куди йти і як туди дістатися. Нехай ваша благодать допоможе мені повністю покластися на вас у славі вашого святого імені. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Молитва про минулі розчарування

Господь, є рішення, які я прийняв в минулому, які залишили мене хворим, втомленим і невпевненим. Тепер мені потрібно прийняти інше рішення, але минуле продовжує переповнювати моє серце, і це змушує мене переглянути свої здогадки.

Господи, візьми мій розум під контроль. Допоможіть мені зосередитися на вашому керівництві, а не на моїх минулих невдачах. В ім’я Ісуса я вірю і молюся. Амінь.

Схожі статті

Беру звичайний фарш і булочку “Малятко”. Виходить така смакота, що не можемо відірватися: роблю побільше

Для приготування котлет вам не знадобиться хліб, адже його вдало замінить звичайна здобна булочка. Її солодкий смак чудово підкреслить м'ясну закуску.

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.