Молитви про правильні кроки в житті і втіхою. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, направляйте мої думки та мої дії. Попри те, що я втомився, я знаю, що ти та твоя сила збережуться.

Молитва про правильні кроки в житті

Святий Дух, я повністю довіряю Тобі в такі важкі часи та завжди. Я впевнений, що подолаю все, що зустрінеться на моєму шляху, тому що ви зі мною на кожному етапі шляху. Дозвольте моєму серцю заспокоїтися, знаючи, що труднощі наближають нас до вас, оскільки ми повністю покладаємося на вашу економію коштів, і ви ніколи не розчаруєте нас.

Проведи мене через ці важкі часи. Замов мої кроки. Нехай твоє присутність посилиться в моєму житті. Амінь.

Бережіть мене – молитва

Господи, доглянь за мною в цих складних ситуаціях. Будь моїм джерелом сили. Нехай твій світ наповнить моє серце. Не дозволяйте цим обставинам похитнути мою віру в вас. Нехай моя довіра буде засновано на тобі. Я знаю, що буду битися в цій битві та вийду переможцем, тому що ти борешся за мене.

Я розраховую на ваше слово, що ви ніколи не залишите мене і ви завжди будете йти попереду мене. Я прославляю вас в ці часи, тому що це ваша досконала воля в моєму житті. Амінь.

 ""

Молитва розради

Батьку, втіш мене в ці важкі часи. Тримай мене ближче до себе, щоб моя віра в тебе не похитнулася. Будь моїм провідником у всьому, що я роблю. Допоможіть мені, щоб я не покладався на своє розуміння, а, скоріше, повністю покладався на вашу милість, якої в моєму житті багато.

Дозвольте моєму серцю заявити про вашу вірності навіть в такі часи. Обнови мою силу, щоб я міг злетіти високо, як орел; бігати, але не в непритомність; літати, але не втомлюватися. Амінь.

Надсилайте мої думки – молитви

Могутній Бог, диявол використовує наші важкі часи, щоб віддалити нас від Тебе, але, Боже, ніщо не може відокремити нас від любові, яку ти відчуваєш до нас. Нескладні часи; НЕ висоти; НЕ глибини; нічого; бо ти Бог любові. Я знаю, що ти зі мною, і ти мене ніколи не покинеш.

Надсилайте мої думки та мої дії. Попри те, що я втомився, я знаю, що ти та твоя сила збережуться. Я не здамся, тому що ти поруч зі мною. Амінь.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.