Молитви про зцілення від хвороби і емоційної болю. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, розбуди мене своїм втішним спілкуванням, наповни мій день своїм радісним присутністю, і нехай моя ніч буде мирною у твоїх обіцянках.

Молитва про зцілення від хвороби

Наш Всемогутній Бог, Ти Давець і Ти Великий Цілитель. Гідні похвали Твої чудеса і великі чудеса. Воістину, для Твоїх могутніх рук немає нічого неможливого. Я смиренно приходжу до Тебе і молюся, щоб Ти задовольнив моє прохання про фізичне зцілення.

Якщо така Твоя воля, будь ласка, дай мені повне зцілення від моєї хвороби та повне позбавлення від болю моєї хвороби. Допоможи мені, Господь, повністю одужати фізично, і нехай моє життя буде свідченням Твоєї доброти та благодаті. Амінь.

Молитва про зцілення емоційного болю

Наш люблячий Батько, Ти вірно піклувався про нас, постійно піднімаючи нас, коли ми пригнічені, і постійно втішаючи нас, коли нам боляче. Я приходжу у Твої люблячі обійми за розрадою, шукаю зцілення від своїх емоційних болів. Наповни моє хворе серце істиною про Твою всюдисущої та безмежної любові, наповни його радістю і впевненістю в надії на Твої обіцянки.

Розбуди мене своїм втішним спілкуванням, наповни мій день своїм радісним присутністю, і нехай моя ніч буде мирною у твоїх обіцянках. Амінь.

 ""

Молитва про фінансові труднощі

Наш Милостивий Отець, Ти Великий Годувальник, який задовольняє всі наші потреби згідно з твоїм багатством. Я схиляю коліна перед Тобою, смиренно прошу Твою милостиво Руку в цей час фінансові труднощі. Дайте нам мудрість, щоб краще управляти своїми фінансами, і підведіть нас до способів збільшення нашого доходу, щоб ми могли виконувати свої фінансові зобов’язання.

Допоможіть нам правильно розставити пріоритети та не розтрачувати Твої благословення. Ми дякуємо Тобі, наш Господь, за те, що, попри наші труднощі, Ти завжди задовольняв наші потреби. Амінь.

Молитва про дозвіл особистих конфліктів

Небесний Отець, Ти – Справедливий Бог, справедливий у Своїх стосунках і неупереджений щодо Твоїх суджень. Я молюся про Твою мудрості та керівництві, намагаючись вирішити особистий конфлікт з кимось. Мої слова повинні бути м’якими та переконливими, а не конфронтаційними. Навчи мене невпинним добром перемагати зло.

Допоможіть мені терпляче проявляти стійку доброту, навіть коли до мене проявляють ворожість. Благослови мене, о Боже, терпінням, щоб милостиво вирішити цей конфлікт з добротою. Амінь.

Спільна молитва про особливий намір

Бог щедрий і обіцяє, Ти виконаної доброти та благодаті. Благослови неодмінно. Ви відповідаєте відповідно до наших інтересів. Я шукаю Твоєї мудрості та твоєї прихильності, коли я виступаю перед тобою з цієї молитовним проханням. (Назвіть ваше власний намір.) Якщо це буде краще для мене, я молю, щоб Ти даєш більшу це бажання.

Якщо це щось, що дійсно може покращити моє життя і принести радість і наповнення моєму житті, тоді надайте мені ресурси та можливості, щоб це відбулося. Не відмовляйте собі в милості та не відкладайте. Амінь.

Схожі статті

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.

Завжди готую цю запіканку, коли купляю броколі: беру помідори та ще декілька інгредієнтів. Виходить смакота

Броколі часто викликають непорозуміння стосовно того, як їх приготувати смачно. Але ця ароматна запіканка з броколі, помідорами та сиром точно справить на вас приємне та смачне враження.

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.