3 сильних чудесних молитов про фінансову допомогу від Бога. Читайте душевно і з вірою в серці!

Всемогутній Бог, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я прошу Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність.

Фінансові труднощі можуть викликати у вас втома і стрес. Ці потужні чудотворні молитви про фінансову допомогу від Бога підбадьорять вас у вашій вірі та ходінні з Христом.

Бог дасть молитву

Вічний Бог, Твоє слово говорить, що я не повинен турбуватися про те, що я буду їсти, або що я буду пити, або що я буду носити. Тому я знаю, що мені не варто турбуватися про своїх фінансах. Бо язичники женуться за цим, і Ти, Отче мій Небесний, знаєш, що вони мені потрібні.

Господи, Ти знаєш, що мені потрібне фінансове диво прямо зараз. Ви знаєте, що мені потрібен надлишок грошей, нехай пройде посуха, яка зараз займає мій банківський рахунок. Амінь.

 ""

Молитва достатку

Всемогутній Бог, я безпорадний перед лицем мого фінансового становища. Я прошу Твого достатку, щоб подолати мою неспроможність. Прийдіть зі своєю могутньою силою і витягніть мене з цих бід. Навчи мене, що робити. Почуй мою молитву, мій Господь, і відповідай Своєю чудодійною силою.

Я не хочу просто виживати; Я хочу здобути разючу перемогу Твоєї слави та честі. Нехай ці борги розтануть. Хвалю Тебе, мій Провайдер, за виконання Твоїх обіцянок. Амінь.

Молитва, щоб заспокоїти фінансове занепокоєння

Небесний Батько, я знаю, що мені не слід ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації за допомогою молитви та прохання, з подякою уявляю мої прохання Тобі. Батько, я представляю Тобі свої фінанси та молюся про фінансовий диво в моєму житті.

Я молюся про збільшення багатства і зменшенних втрат. Я вирішую позбутися занепокоєння і депресії, викликаних відсутністю фінансів. Амінь.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.