Молитви про рішення моїх потреб і позбавленні від проблем. Читайте душевно з вірою в серці!

Господь, я молюся, щоб у Тебе був Твій божественний спосіб розпоряджатися моїми грішми, Ти знав, що мені потрібно, і я знаю, що тільки Ти можеш це забезпечити.

Молитва про моїх потребах

Вічний Спаситель, зараз я відчуваю фінансові труднощі, але я не турбуюся, тому що знаю, що Ти задовольниш всі мої потреби згідно з багатством Твоєї слави у Христі Ісусі.

Господь, я молюся, щоб у Тебе був Твій божественний спосіб розпоряджатися моїми грішми, Ти знав, що мені потрібно, і я знаю, що тільки Ти можеш це забезпечити. Дякую Вам за свій фінансовий прорив, вірю, що він настане! Амінь.

Молитва про звільнення

Вірний Батько, я приношу Тобі свої фінансові труднощі, знаючи, що Ти забезпечиш мої потреби. Ви не дозволите мені зануритися в ці бурхливі хвилі. Я вірю, що Ти врятуєш мене з цієї ситуації.

Мене турбують всі ці рахунки, які необхідно сплатити, але я непохитно вірю у Твою здатність зберігати. Я дякую Тобі за обіцянки позбавлення. Мені не потрібно боятися, тому що я сподіваюся на Тебе. Славлю Тебе, чудотворець мій. Амінь.

 ""

Молитва про рясні благословення

Праведний Бог, я дякую Тобі за те, хто ти є. Я дякую Тобі за те, що ти Бог Достатку, тому що я знаю, що моє фінансове диво станеться завдяки Твоїй божественну силу. Ви можете рясно благословити мене, так що у всьому і в усі часи, маючи все, що мені потрібно, я зростаю в кожному доброму ділі.

Я знаю, що мої фінанси будуть процвітати у Твоїх руках, я знаю, що досягну успіху в усьому, що я роблю. Амінь.

Ваша рука сили в молитві

Господи, моя слава і сила, Ти знаєш усі мої біди та сльози. Я схиляю коліна перед Тобою зараз в упевненості, що мої відчайдушні фінансові проблеми відступлять. Я дякую Тобі за те, що ти приєднався до мене зараз, тому що мої власні зусилля марні. Простягни руку сили та витягни мене з цієї ями.

Дякую Тобі за силу в моїй слабкості. Я хвалю Тебе, могутній Бог, за те, що Ти можеш зробити нескінченно більше, ніж я коли-небудь міг би попросити або подумати. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.