Молитви про успіхи в справах, фінансах і життя. Читайте душевно і з вірою в серці!

Господи, допоможіть мені дізнатися все, що мені потрібно знати про складання бюджету і про розумні інвестиції з моїми грошима, щоб отримати максимальну віддачу.

Молитва про прорив в дисципліні

Бог Сили, я визнаю, що мої фінансові проблеми багато в чому пов’язані з відсутністю дисципліни в складанні бюджету, витрати та заощадження. Я прошу прориву в цій галузі, щоб просунутися вперед у фінансовому відношенні.

Я знаю, що якщо я не досягну майстерності, я буду боротися з грошима, незалежно від того, скільки я заробляю. Будь ласка, благословіть мене силою духу, необхідної для того, щоб контролювати свої гроші. Амінь.

Молитва про успіхи в фінансах

Бог Мудрості, мені потрібен Твій божественне світло, який направить мене у вивченні того, що мені потрібно знати про гроші. Я щиро хочу добитися відмінних результатів у своїй ситуації, але я мало розуміюся на фінансах.

Допоможіть мені дізнатися все, що мені потрібно знати про складання бюджету і про розумні інвестиції з моїми грошима, щоб отримати максимальну віддачу. Амінь.

 ""

Молитва про значний фінансовий прогрес

Бог Істини, допоможи мені зрозуміти, як мирські звичаї часто суперечать Твоєї істини та цінностям, щоб я міг домогтися значного фінансового прогресу.

Допоможіть мені зрозуміти, що бажання мати статус споживчих товарів може бути перешкодою для фінансової безпеки, не кажучи вже про моє духовне щастя, і що я не повинен залізати в борги, щоб отримати ці речі. Допоможіть мені відрізнити справжні потреби від бажань очей і плоті. Амінь.

Молитва про прорив з інвестиціями

Господь, Ти – Опора моєму житті, і я прошу Тебе домогтися прориву в моїх інвестиціях. Допоможіть мені уникнути помилкового процвітання і довготривалої кабали, а замість цього використовуйте мої гроші для накопичення багатства.

Допоможіть мені з розумом збирати та вкладати гроші в потрібні місця, щоб я отримував більший прибуток. Можу я бути нікому не рабом, але замість цього можу віддавати вільно. Амінь.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.