Молитви про процвітання, багатство і про забезпечення ваших потреб. Читайте з вірою в серці

Господь достатку, будь ласка, веди мене сходами до процвітання. Я знаю, що перший крок - це визнати, що я розпоряджаюся вашими фінансами.

Молитва про багатство без печалі

Добрий і милосердний Бог, я знаю, що є люди, які досягають успіху, не довіряючи тобі та навіть не знаючи тебе. І все ж їх успіх часто руйнує їх життя. Вони стикаються зі стресом, проблемами зі здоров’ям і проблемами в шлюбі та з дітьми. Їх багатство дорого їм обійшлося.

Я дякую вам за те, що ваше слово вчить мене, що благословення Господа робить людину багатою, і ви не додаєте до нього печалі. Бажаю мені процвітання на вашому шляху не тільки в моєму бізнесі, але і в моїй родині, в моєму дусі та тілі. Амінь.

 ""

Кроки до молитви про процвітання

Господь достатку, будь ласка, веди мене сходами до процвітання. Я знаю, що перший крок – це визнати, що я розпоряджаюся вашими фінансами. Це не мої гроші. Це ваше! Допоможіть мені відволіктися від світосприйняття фінансів. Допоможіть мені зрозуміти, що мені не належить те, що у мене є – це ваше, і я розпорядник.

Я зберігаю те, що ви мені довірили. Ви дали мені те, що у мене є зараз, тому я можу навчитися довіряти вам свої ресурси. Я дякую вам за те, що коли я це зроблю, ви зробите мене що процвітає. Амінь.

Бог дасть молитву

Господь століть, я дякую тобі за турботу про мене. Я дякую вам за те, що ви заповнили всі мої потреби з ваших славних багатств, даних мені дана в Христі Ісусі. І ви не просто забезпечуєте мої потреби, але ви даєте безмірний достаток. Я щасливий, що ти – мій джерело всього сущого.

Я знаю, що на мій бізнес впливає не світова економіка і рецесії, а Бог, якому належить худоба із тисячі пагорбів. Хвалю тебе за твою силу і постачання. Амінь.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.