Молитви про швидке зцілення. Читайте душевно і з вірою в серці

Ці молитви допоможуть зцілитися і пробачити за принесену образу. Не тримайте зла в серце.

Час приносить зцілення

Дорогий Бог, якщо чесно, бувають моменти, коли я відчуваю сильний біль. Важко продовжувати. Там немає посмішок. Я не відчуваю радості. Будь ласка, допоможи мені довіряти Тобі, коли це важко. Допоможи мені повірити, що з часом Ти зможеш зробити щось прекрасне в моєму житті. В Ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва – прохання про зцілення

Господи, здається, що мій світ звалився, кидаючи мене в іншу глибоку темну яму. Я приходжу до Тебе шукаючи порятунку. Я відчайдушно потребую Тебе, безпорадний і наляканий. Сьогодні я віддаю перевагу довіряти Тобі, навіть в темряві, знаючи, що Твоє зцілення для мого життя вже в дорозі. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва про емоційне зцілення через прощення

Боже, я визнаю, що іноді буваю сильно емоційний і нестриманий. Я згадую те, що було зроблено і як це було зроблено. Я не хочу більше так робити. Сьогодні я прощаю ________ (ім’я людини) за _________ (то, що ви зробили проти нього) і більше не буду ображати його. Я також приймаю Твоє прощення за мій гріх і більше не буду жити в ганьбі та засудження. В ім’я Ісуса, Амінь.

Молитва, про використання сумного досвіду

Дорогий Господи, дякую Тобі за те, що я поправив мене, наповнив мої порожні місця Душі та зцілив мене Своїми милостями. Допоможи мені стати інструментом зцілення, ділячись хорошими новинами про те, що Ти зробив у моєму житті. Допоможи мені ніколи не витрачати даремно мої печалі, але вклади набутий мною досвід в того, хто його потребує. В ім’я твоє, Амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.