Молитви, що дають силу боротися з труднощами. Читайте з вірою в серці

Господи, Ви сказали, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися з проханнями до Бога.

Коли вам важко і життя стає нестерпним, а також нікуди звернутися – моліться з вірою. І так, по вірі вам буде!

Деякі люди не вірять, що молитви можуть допомогти. Однак не варто так поспішно робити такі висновки. Ви спробуйте помолитися і побачите, що ваше життя стабілізується і прийде в нормальне річище.

Якщо ви будите з вірою молитися і робити це душевно, то обов’язково все збудеться, Господь вам допоможе.

Не забувайте про тих людей які поруч і також чекають допомоги. Якщо ви можете, то допоможіть їм. Це вам повернеться сторицею.

Молитва безпеки

Щедрий Батько, дякую Тобі за те, що ти був моїм джерелом справжньої радості в моєму житті. Ти обіцяв, що, коли я пройду через води, ти будеш зі мною, ріки не будуть омивати тебе, вогонь не спалить мене. Збережи мене, Господь, від рук тих, хто має намір заподіяти мені шкоду. Захисти мене від небезпеки, постав мене в слабкості, постав мене перед обличчям спокуси. Дайте мені впевненість, що я в ваших руках, ви не втратите контроль над своїм народом. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Віра в Божі обітниці – Молитва

Всезнаючий Бог, дякую Тобі за те, що ти можеш задовольнити всі мої бажання і потреби. Біблія говорить, що, навіть якщо я піду через найтемнішу долину, я не буду боятися злого, бо ти зі мною; твій жезл і твій посох втішають мене. Коли на мене тиснуть з усіх боків, не давай на мене розчавити. Коли я в замішанні, захисти мене від розпачу. Коли я відчуваю, що мене переслідують, нагадай мені, що ти не кинув мене. Коли я впаду, підніми мене, Господь. Збільшуй мою віру в те, що ти вірні виконання всіх даних обіцянок. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Фортеці

Милостивий Бог, дякую Тобі за дар вічного життя з надлишком. Ви сказали, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися з проханнями до Бога. Почуй мою молитву про захист зараз, Господь. Ти моя скеля, де я знаходжу притулок. Ти мій щит, де я знаходжу безпеку. Ти моя твердиня, де я можу стояти в безпеки замість страху. Ти мій Спаситель, Господь, і я хвалю Тебе. Дай мені сили продовжувати, коли я хочу здатися. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва світу

 "" Господь всієї Землі, дякую Тобі за милосердя і співчуття, за повільність в гніві і за достаток любові. У вашому слові йдеться, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі. Дай мені цей світ, Господь, коли я стикаюся з важкими обставинами. Ви сильніше будь-який інший сили на небі або на Землі, ніхто не може вирвати ваших дітей з ваших рук. Почуй мою молитву сьогодні, Господь, і тримай мене ближче до себе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва захисту і керівництва

Бог Всесвіту, дякую Тобі за те, що у тебе є плани на мою користь і твою славу. Ви пообіцяли, що, якщо я вірю в вас всім своїм серцем і не буду покладатися на своє власне розуміння, підкоряючись вам у всьому, то ви зробите мої шляхи прямими. Захисти мене і влаштуй мою дорогу, Господь. Моя допомога виходить від вас, ви не дасте мені посковзнутися. Ти ніколи не перестаєш доглядати за мною, ти ніколи не спиш і не спиш. Дозволь мені бути в безпеці від усіх бід під твоїм пильним оком. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Допоможіть мені в молитві

Отець вічності, спасибі, що знаєш усі мої потреби. Біблія говорить, що ви можете рясно благословити мене, щоб у всьому і в усі часи ви постачали мене всім, у чому маю потребу, а я буду рясніти всяким добрим ділом. Оскільки я турбуюся про те, що чекає мене попереду, дозвольте мені жити в вашому притулок, дозвольте мені відпочити у вашій тіні. Ти накриєш мене і захистиш від всіх небезпек. Будь ласка, допоможіть мені відчути ваш спокій, який зберігається в мінливих обставинах. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва про відпочинок

Господи, дякую, що ти моя скеля і фортеця, я завжди можу знайти в тобі притулок. Ви сказали, що все ви, стомлені та обтяжені, повинні прийти до вас, і ви дасте спокій. Ваше ярмо легке, і ваша ноша легка. Зодягнув мене у свої обладунки, щоб я міг твердо протистояти ворогам сатани, гріха і смерті. Нагадай мені, що ти йдеш попереду мене і битися за мене, допоможи мені відпочити в тобі. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.