Читайте душевно і з вірою в серці ці молитви і біди відступлять

Господи, нехай твій Святий Дух оточить мене і тих, кого я люблю. Можу я упокоїтися в твоїх спокійних обіймах, нехай моє серце зігріється звуком твого голосу.

Молитва про милосердя

Небесний Батько, дякую Тобі за те, що ти ніколи не залишиш мене і не покинеш мене. Будь ласка, дайте мені дорожні милості в моєму подорожі. Твоє слово говорить, що ти ніколи мене не кинеш і не покинеш, ти завжди зі мною. Будь ласка, допоможіть мені подорожувати безпечно, знаючи, що ви ніколи не покинете мене. Можу я дістатися до місця призначення в мирі та безпеці.

Нехай твій Святий Дух оточить мене і тих, кого я люблю. Можу я упокоїтися у твоїх спокійних обіймах, нехай моє серце зігріється звуком твого голосу. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Молитва про безпечну подорож

Господь Ісус Христос, дякую Тобі за те, що ти мій захисник і годувальник. Вирушаючи в цю подорож, я прошу вас захистити мене від небезпек і задовольнити всі мої потреби. Ти обіцяв, що змусиш все працювати разом для мого блага.

Нагадайте мені, що ви мене любите і що ви завжди працюєте на мене. Нехай ваша любов оточує мене, ваш Дух спрямовує мене, ваш голос підбадьорює мене, ваш світ заспокоює мене, ваш щит захищає мене, ваша мудрість підтримує мене, куди б ви не вели мене. В ім’я Твоє могутнє, Амінь.

Да, по вере вам будет!
Так, по вірі вам буде!

Молитва про мирну подорож

Господи, дякую, що ви чуєте мої молитви та відповідаєте на них. Почуй мою молитву сьогодні та дай мені шляхову милість в цій подорожі. Біблія говорить, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися з проханнями до Бога.

Запевняю мене, що поруч з тобою мені нічого боятися. Нехай ваш світ буде в моєму серці, ваша милість буде в моїх словах, ваша любов буде в моїх руках, і ваша радість буде в моїй душі. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Надсилайте мої кроки – Молитва

Вірний Батько, спасибі, що ти мій творець, ти знаєш мене краще, ніж будь-хто інший. Ви точно знаєте, що мені потрібно для цієї подорожі. Ви сказали, що якщо я вірю в вас всім своїм серцем і не покладаюся на своє власне розуміння, підкоряючись вам у всіх своїх шляхах, тоді ви зробите мої шляхи прямими.

Направляй мої кроки, Господь. Чи можу я знайти розраду, яке я бажаю в тобі, і силу, в якій я потребую твоєму імені. Хай буде зі мною твоя присутність кожну годину дня. Через Ісуса Христа, Господа нашого, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.