Молитви, які допомагають позбутися від проблем в житті. Читайте з вірою в серці

Господи, захисти мене від небезпеки, постав мене в слабкості, наділи мене силою перед обличчям спокуси. Дайте мені впевненість.

Молитва про оновлення моєї сили

Люблячий Батько, спасибі, що впізнали мене. Спасибі, що любиш мене. Ваше слово говорить, що ті, хто сподівається на вас, силу відновлять. Вони будуть літати на крилах, як орли; вони побіжать і не втомляться, підуть і не помучаться. Я заявляю, що, хоча я можу ходити посеред біди, ви збережете мені життя. Ви протягуєте руку проти ворога, ви захищаєте мене своєю могутньою рукою. Нагадай мені, що ніщо не зрівняється з тобою, Господь, і дозволь мені знайти спокій у твоїх руках. Через Ісуса Христа, Господа нашого. амінь

Молитва безпеки

Щедрий Батько, дякую Тобі за те, що ти був моїм джерелом справжньої радості в моєму житті. Ти обіцяв, що коли я пройду через води, ти будеш зі мною, ріки не будуть захльостувати тебе, вогонь не спалить мене. Збережи мене, Господь, від рук тих, хто має намір заподіяти мені шкоду. Захисти мене від небезпеки, постав мене в слабкості, наділи мене силою перед обличчям спокуси. Дайте мені впевненість, що я в ваших руках, ви не втратите контроль над своїм народом. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Так, п
Так, по вірі вам буде

Віра в Божі обітниці – Молитва

Бог, дякую Тобі за те, що ти можеш задовольнити всі мої бажання і потреби. Біблія говорить, що, навіть якщо я піду через найтемнішу долину, я не буду боятися злого, бо ти зі мною; твій жезл і твій посох втішають мене. Коли на мене тиснуть з усіх боків, не дай мені бути розчавленим. Коли я заплутався, захисти мене від розпачу. Коли я відчуваю, що мене переслідують, нагадай мені, що ти не кинув мене. Коли я впаду, підніми мене, Господь. Зміцняйся в моїй вірі в те, що ти вірний виконанню всіх даних обіцянок. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва Фортеці

Милосердний Бог, дякую Тобі за дар вічного життя з надлишком. Ви сказали, що мені не потрібно ні про що турбуватися, але в будь-якій ситуації я повинен звертатися зі своїми проханнями до Бога. Почуй мою молитву про захист зараз, Господь. Ти моя скеля, де я знаходжу притулок. Ти мій щит там, де я перебуваю в безпеці.

Ти моя твердиня, де я можу стояти в безпеці, а не в страху. Ти мій Спаситель, Господь, і я хвалю Тебе. Дай мені сили продовжувати, коли я хочу здатися. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Молитва світу

Господь всієї Землі, дякую Тобі за милосердя і співчуття, за повільність в гніві та за достаток любові. У вашому слові йдеться, що ваш світ, що перевершує всяке розуміння, буде охороняти моє серце і мій розум у Христі Ісусі.

Дай мені цей світ Господь, коли я зіткнувся з важкими обставинами Ви сильніше будь-який інший сили на небі або на Землі, ніхто не може вирвати ваших дітей з ваших рук. Почуй мою молитву сьогодні, Господь, і притисни мене до себе. Через Ісуса Христа, Господа нашого. Амінь.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.