Молитви про захист від зла

Часто важко знайти слова для молитви. Дозвольте Святому Духу спрямовувати вас.

Незалежно від того, чи були у вас особисті стосунки з Богом протягом багатьох років або ви тільки починаєте розуміти, хто такий Ісус, нам всім іноді потрібно керівництво, коли мова йде про молитви. Часто важко знайти слова для молитви. У наступних коротких молитвах пропонуються керівні слова на різні теми, включаючи занепокоєння, сумнів, прощення, страх та інші сфери життя, де нам потрібно просити допомоги Бога.

Будь ласка, використовуйте ці молитви і дозвольте Святому Духу спрямовувати вас, коли ви додаєте деякі свої слова і персоналізіруете свої прохання перед Богом.

Молитва про захист

Дорогий Бог, дякую Тобі за те, що Ти Батько, який жадає щедрою любові і добра до мене. Допоможи мені визнати це і прийняти. Я звертаюся до Тебе з вірою і натхненням. Чи можу я спочатку звернутися до Тебе – нічого більше – про захист. Я знаю – Ти захистиш мене. В ім’я Ісуса, амінь.

Молитва про захист від зла

Небесний Батько, я прагну довіряти і любити незнайомців так, як Ти їх любиш. Допоможи мені убезпечитися від лукавого в цьому світі. Я хочу, щоб Ти захистив мене від злого умислу, Господь. В ім’я Ісуса, амінь.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.