Молитви допомагають впоратися з фінансовими труднощами. Читайте з вірою в серці

Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті.

Віддатися молитві

Боже Небесний, я вірю, що Ти все контролюєш, незалежно від того, в якій точці мого життя я перебуваю. Я віддаю Тобі всі свої турботи та страхи з приводу фінансів. Можеш замінити мої турботи вірою.

Я прошу фінансової стабільності, щоб я міг перестати турбуватися про гроші та зосередитися на інших речах в моєму житті. Візьміть на себе все моє єство, щоб я став людиною, якого не турбують гроші. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-5

Молитва про зміцнення моєї впевненості
Жахливий Бог, Ти сказав, що шукають Тебе не будуть мати потребу в гарному. Я знаю, що фінансова нестабільність, з якою я зараз стикаюся, має тимчасовий характер і що Твоє провидіння вічно. Зміцни мою впевненість в Тобі та Твоїм словах, щоб я більше не турбувався і не боявся. Направ мене ще більше шукати Твого присутності в ці часи відчаю. Амінь.

в
Так, по вірі вам буде!

Молитва про фінансову стабільність-6

молитва достатку
Великий Боже, я вклоняюся Твоєму хреста, просячи фінансового благословення в моєму житті. Я ніщо без Тебе, але з Тобою можливо все. Я вірю, що Ти ніколи не залишиш мене.

Я молюся, щоб Ти дав мені те, що мені потрібно, щоб я міг виконувати свої земні обов’язки та більше не боротися з грошима. Амінь.

Молитва про фінансову стабільність-7

Моя напірна молитва
Моя сила, Ти був моєю опорою з того дня, як я народився, захищаючи, забезпечуючи та направляючи мене на всьому шляху. Я знаю, що ця боротьба з фінансами нічим не відрізняється від моїх минулих проблем.

Ти мій товариш, і я знаю, що не самотній в цьому. Дозвольте Твоїй силі текти в моє життя, щоб мені більше нема про що турбуватися. Амінь.

Схожі статті

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Златі Огнєвіч за борги відключили світло в квартирі, яку вона показувала в “Холостячці”: “Я бачила платіжки”

Зі Златою Огнєвіч весь час трапляються якісь неприємності. Нещодавно змушена була скасувати концерти через аферистів. А це зірка пригадала, як їй ЖЕК відключив світло за несплату.

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.