Молитви до Господа за сина і як вірно і мудро з ним спілкуватися

Бог дав нам один з найбільших дарів - молитву.

Ми дуже любимо наших синів і бажаємо найбільших Божих благословень і керівництва в їх житті. Ми проводимо нескінченні години за турботою, навчанням, наданням допомоги, захистом і заохоченням того, що ми часто упускаємо один з найбільших ресурсів, які Бог дав нам для їх керівництва – молитву. Наведені нижче молитви за вашого сина охоплюють багато тем, такі як самооцінка, захист, чистота і мудрість.

Коли ви вимовляєте ці молитви, ви можете покласти свої турботи на Ісуса і знайти спокій у Божій милості і любові до свого сина!

Молитва Господу про сина

Господь, я молю, щоб мій син розвинув вічну перспективу і мету, а не земну. Допоможіть йому побачити життя – і кожен виклик – своїми очима, прагнучи і не боячись поділитися з іншими хорошими новинами про Ісуса, куди б він не йшов. Я молюся, щоб вони сконцентрували його увагу на речах вище, а не тільки на те, що тут відбувається, і щоб він був вкорінений і заснований на Твоєї любові. Я молюся, щоб він зрозумів, наскільки Ти любиш його, і перевершує всі знання, які вони придбають в школі. Я молюся, щоб він був наповнений Тобою з ранку до ночі.

Молитва про мудрість правильного спілкування з сином

Господь, Твоє Слово говорить: «Якщо комусь із вас бракує мудрості, він повинен запитати Бога, який щедро дає всім, не знайшовши вини, і це буде дано йому» (Якова 1: 5). Господи, мені потрібна така мудрість, щоб знати, коли говорити з моїм сином, а коли мовчати. «Не дозволяй ніяким нездоровим розмовам, лекціям, засудженням або звинуваченнями виходити з моїх вуст, але тільки те, що корисно для мого сина відповідно до його потреб, щоб це могло принести користь тим, хто слухає» (Еф. 4:29). Дозволь мені також «швидко слухати, повільно говорити і повільно сердитися, тому що мій гнів не приносить праведного життя, яке бажає Бог» (Якова 1:19).

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.